Forr a vérünk: Szabó Franciskát csalással ütötték ki a Power Slap-ben

Forr a vérünk: Szabó Franciskát csalással ütötték ki a Power Slap-ben


"A Magyar Hurrikán" diszkvalifikációval nyert a Power Slap 6-os gálán, miután ellenfele csalt a mérkőzésen.

Szabi Franciska, alias Sheena Bathory, a Power Slap legnagyobb sztárja Dana White promóciójának hatodik gáláján vett részt az éjjel, de a mérkőzés sajnos botrányos véget ért.

"A Magyar Hurrikán" ellenfele, az MMA harcos Jackie Cataline nyerte az pénzfeldobást, így ő kezdhette meg a mérkőzést az első pofonnal. A Power Slap újonca nem sajátította el a szabályzatot, ugyanis egy illegális mozdulatot vitt bele a támadásba, mindkét lába elemelkedett a földről az ütés közben, ami tiltott.Szabó Franciska ellenfele minden Power Slap szabályt megszegett a kiütéssel


Az ütés sajnos azonnali KO-t ért, de mivel teljes mértékben szabálytalan volt, ezért Cataline-t leléptették, így Franci nyerte meg a mérkőzést diszkvalifikációval, mérlege immár 3-0, Calatine-é pedig 0-1.

Sokan mondják, hogy ez nem egy sport, pedig valójában nagyon szigorú szabályrendszere van: a lábak nem emelkedhetnek fel a földről egy pofonnál sem, mert úgy sokkal nagyobb lendületet lehet belevinni az ütésbe. Ez az egyik. A másik szabály, amit , hogy Jackie áthágott, hogy az áll alatti területre nem szabad ütni, ez a pofon tehát jóval kívül esett a célterületen. 

Jackie nekiállt ünnepelni a KO után, ami szintén azt mutatja, hogy fogalma sincs a szabályokról.

Minden bizonnyal meg fogják rendezni a visszavágót, és reméljük, hogy akkor a magyar versenyző kezdhet és kamatostul visszaadhatja a kölcsönt, mert ez nagyon csúnya volt. Egy olyan szabálytalanság, ami küzdősport-gálákon tömegverekedést szokott eredményezni a két sportoló csapata között.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá