Floyd Mayweather kifizeti a rendőr által brutálisan meggyilkolt George Floyd temetését

Floyd Mayweather kifizeti a rendőr által brutálisan meggyilkolt George Floyd temetését


Május 25-én felháborító dolog történt Amerikában, ami az egész nemzetet, sőt, világot feldühítette. Derek Chauvin rendőrként különös kegyetlenséggel ölte meg George Floyd-ot: több mint 8 percig térdelt a nyakán, két bűntársa pedig a hátán. Pedig Geroge semmi rosszat nem tett, nem ellenkezett, mindössze annyi "bűne" volt, hogy fekete a bőrszíne. 16-szor mondta, hogy nem kap levegőt, de nem hallgattak rá, nem kegyelmeztek neki.

Nem csak maga a gyilkosság módja, hanem a rasszizmus ténye is hozzájárult a világ felháborodásához.

Chauvin-t másnap kirúgták, a gyilkosság vádjára viszont május 29-éig kellett várni, ami olaj volt a tűzre: "igazságot Geroge-nak" és "A Fekete Életek Számítanak" fedőnévvel világszerte óriási tüntetések lettek. Akkora a jelentősége ennek az egésznek, hogy a koronavírus ELTÖRPÜL mellette, ami nagy szó.

Floyd Mayweather-hez is eljutott a szörnyű hír, és minden idők egyik legjobb bokszolója úgy döntött, hogy segít névrokona családjának, kifizeti George temetését. Floyd nem először tesz ilyen szívmelengető gesztust (korábbi ellenfele és Joe Frazier temetését is támogatta nem kis pénzzel), és nem is szeretné ezt nagy dobra verni, de menedzsere, Leonard Ellerbe mégis elárulta a médiának, hogy mire készül.

"Money" már csak azért fizeti a négy temetkezési szertartást, mert a TMT music group CEO-ja, Anzel Jennings együtt nőtt fel George Floyd-dal.

Le a kalappal: duplán, George Floyd halála miatt, és Floyd gesztusa miatt is.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá