Floyd Mayweather hamarosan visszatér, a RIZIN-ben bunyózik Mikuru Asakura-val

Floyd Mayweather hamarosan visszatér, a RIZIN-ben bunyózik Mikuru Asakura-val


Az 50-0-ás mérlegű "Money" folytatja a bemutató mérkőzései sorát.

Floyd Mayweather legközelebb szeptemberben bunyózik, ellenfele az a Mikuru Asakura lesz, aki MMA fighter, nem bokszoló. Mérlege 16-3, és már 10-nél is több bunyója volt a Rizinben, ám a bajnoki címet nem tudta megszerezni.

A fészoff már megvolt, amit a japán elég nagyképűen abszolvált:A 2017-ben, Conor McGregor kiütése után visszavonult Floyd először a kick-box fenomént, Tenshin Nasukawa-t győzte le TKO-val, aztán Logan Paul-t és Don Moore-t két komolytalan mérkőzésen, amiket még csak nem is pontoztak.

A 45 éves bunyólegenda azt mondta, egyáltalán nem aggódik azon, ki fog győzni, mert tudja, hogy az MMA fighter még soha nem mérkőzött olyannal, aki egy lapon említhető vele:
“Tudom, hogy bízik magában, de nem bunyózott még Floyd Mayweatherrel. Én más szint vagyok. Nem csak különleges, hanem nagyon különleges. Ez a srác is mindent belead majd ellenem, de nekem már nem tud újat mutatni. Az én dolgom az, hogy odamenjek, jól érezzem magam és azt tegyem, amihez a legjobban értek.”


Annak ellenére, hogy ez csak bemutató mérkőzés, mindig jó látni egy ekkora legendát a ringben.

Asakura azt mondta, ő fog nyerni, és gondoskodik arról, hogy a meccs után mindenki emlékezzen a nevére.

Hogy ez a nyilatkozat mennyire vehető komolyan, az hamarosan kiderül, de általában a bemutató mérkőzések nem szoktak vérre menők lenni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá