Floyd Mayweather: félgőzzel bokszoltam McGregor ellen

Floyd Mayweather: félgőzzel bokszoltam McGregor ellen


Ezt sokan sejtettük, de csak most derült ki.

Mayweather tegnap elárulta, hogy félgőzzel bokszolt augusztus 26-án Conor McGregor ellen, hogy nehogy komolyabb kárt tegyen az írben. Floyd azt mondta, az első menettől kezdve bármikor képes lett volna kiütni McGregort, de úgy döntött, 10 menetet ad Conornak, hogy akkor tudja kivégezni, amikor már elfáradt.

Amikor ez valóban bekövetkezett, Floyd pontosan kimért ütésekkel bombázta Conort, pont olyan erővel ütötte, ami elég volt ahhoz, hogy Robert Byrd beszünesse a meccset.
McGregornak karrierje van. Még fiatal. Vigyáznunk kell a hozzá hasonló harcosokra. Akár súlyosan is megsérülhetett volna a meccsen.

Mayweather nagybátyja, Roger Mayweather is világbajnok volt, de sajnos a fejét érő rengeteg találat miatt mára, 56 éves korára már jelentkeznek nála a demencia jelei, valószínűleg ezért féltette McGregort is.
"Az agysérülés sajnos egy komoly dolog, megesik az ilyesmi." – folytatta Mayweather a Hollywood Unlocked podcastban. "Folyton eltéved, gyakran senki sem tudja, hol van, és sokszor kórházakban köt ki. Conor ellen a 22.es csapdájában voltam. Ha kiütöm az elsőben, az emberek kiakadtak volna. De így is kiakadtak azon, hogy tovább engedtem menni a bunyót a kelleténél. Ebből nem tudtam jól kijönni.

Mayweather már az elején tudta, hogy könnyű dolga lesz McGregor ellen, már a felkészülésén is látszott:
40 voltam, és két éve visszavonultam. Ő 28 éves volt. Magasabb és nagyobb – és lehet hogy erősebb is – volt, mint én, nagyobb ütőtávval. Ennek ellenére összesen három hetet készültem a meccsre, és minden este buliztam.

Benne van a pakliban az is, hogy Floyd azért "engedte" McGregornak, hogy a 10. menetig kihúzza, hogy még több pénzt nyerjen. Mayweather állítólag 350 ezer dollárt tett arra, hogy a tizedikben kiüti McGregort.

McGregor nemrég kritizálta a mérkőzésvezetőt, Robert Byrd-öt, és azt mondta, egy esetleges visszavágón már akár meg is tudná verni Floydot, de az amerikai legenda új nyilatkozata fényében – amennyiben nem kamu duma, hanem őszinte beszéd – ennek erre nincs semmi esély.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá