Floyd Mayweather: a UFC több meccses szerződést ajánlott, milliárdokért

Floyd Mayweather: a UFC több meccses szerződést ajánlott, milliárdokért


Floyd a ketrecben?

Lehetséges, hogy minden idők legjobb bokszolóját hamarosan láthatjuk az Oktagonban is.


Ha még emlékeztek (lol), augusztusban Conor McGregor bevállalt egy bokszmeccset Floyd ellen, és ki is kapott tőle a 10. menetben. Conor nem használhatott egy rahedli olyan technikát, ami egyébként a tarsolyában van. Conor tehát nagyot kockáztatott – annak ellenére, hogy esélytelenként indult, de ő lehet, hogy tényleg elhitte, hogy nyerhet –, degeszre kereste magát, és most lehet, hogy Floydon a sor.


Mayweather ugyanis most elárulta az Instagramján egy élő videó során, hogy a UFC felajánlotta azt, amire minden MMA harcos vágyik: egy több meccsre szóló szerződést, amivel "Money" ismét "több milliárd dollárt" kereshetne.
"Már tudhatjátok rólam, hogy kibaszott sokat keresek. Én vagyok Money May. Nemrég hítak fel, és arra kértek, hogy térjek vissza. Akár azonnal vissza tudnék térni. Ha akarom, azonnal bent lehetnék a UFC-ben. Harcolhatnék az Oktagonban, egy három-négy meccsre szóló szerződéssel, és dollármilliókat kereshetnék. Emlékezte, én vagyok Floyd "Money" Mayweather, és ti kibaszottul imádtok engem, és én is kibaszottul imádlak titeket.Floyd a Conor elleni világkörüli médiaturnén már párszor mondta azt, hogy bárhol – ringben, ketrecben, bárhol – megállná a helyét, és az is elhangzott tőle, hogy "feltörölné a padlót McGregorral az Oktagonban". Conor akkor kinevette ezért, de most biztos örömében nevet. Az ír azt is mondta már korábban, hogy Mayweather azt mondta neki, hogy a visszavágót bevállalná ellene az Oktagonban.


Nyugi, nem csak a ti fantáziátok indult be: mi lenne például, ha Conort Floyd kiütné a ketrecben? Vagy ha lefojtaná? Esetleg az milyen lenne, ha Conor szubolná Floydot egy TKO-közeli állapotban? Vagy akkor mi lenne, ha Conor ütné ki Floydot?

Oh, the possibilities...

Persze Mayweather már 40 éves, nincs földharcban tapasztalata, ez mind igaz – de ne felejtsük el, hogy volt már olyan, hogy egy bokszoló betért a ketrecbe, és eszméletlenre ütött egy MMA harcost.

Igen, emlékezetetek nem csal, ez az ember Ray Mercer volt:Azt se feledjük, hogy Floyd imádja a pénzt, és bokszkarrierje makulátlan lenne, ha kikapna a ketrecben. Az MMA semmivel sem veszélyesebb, mint az ökölvívás, így talán nem kellene félteni sem őt annyira. Van az a pénz, na. Floyd az esélytelenek nyugalmával indulhatna, és megint bankot robbantana. És a UFC is. A nézők is. Oké, a bokszrajongók talán erősen elleneznék a dolgot, de az MMA rajongók örülhetnének talán.

Egyszer élünk. Én drukkolok, hogy összejöjjön. Ti?


Szólj hozzá