Ferguson megsérült, Holloway megy Khabib ellen a könnyűsúlyú címért!
MMA

Ferguson megsérült, Holloway megy Khabib ellen a könnyűsúlyú címért!


Kellett nekünk ezzel viccelni.Április elsején, bolondok napján kitettünk egy kamu hírt, ami arról szólt, hogy Khabib lesérült, és Conor McGregor vívja a UFC 223 főmeccsét Tony Fergusonnal. Most, április 2-án több külföldi forrás is lehozta a hírt, hogy a UFC 223 főmeccsén változtatni kellett, mert Tony Ferguson ugyanis megsérült, és ezért nem tud kiállni Khabibbal.

Dana White és Ariel Helwani is serényen bizonygatják, hogy ez már nem áprilisi tréfa, valóban megtörténik mindez.Vagyis 6 nappal a UFC 223 előtt kiesett a főmeccsről az interim könnyűsúlyú bajnok Tony Ferguson térdsérülés miatt. Állítólag napok óta tudja a UFC a dolgot, mostanra sikerült elintézni, hogy a pehelysúlyú bajnok Max Holloway ugorjon be Khabib Nurmagomedov ellen, a tét pedig a vitathatatlan könnyűsúlyú cím lesz.

Vagyis Conort megfosszák, Max meg kibebaszott nagyot nyerhet az ügyön, mert amennyiben legyőzi valahogy Khabibot, akkor ő lesz az első ember a világon, aki ezt meg tudta tenni, és beállítja Conor McGregor egyedi rekordját is, vagyis ő lesz a UFC történelmének második dupla divíziós bajnoka (az első Conor lett, miután pehelysúlyú bajnokként legyőzte Eddie Alvarezt a könnyűsúlyú bajnoki címmeccsen).

A Brian Ortega elleni meccs meg valszeg csúszik. Vagy ki tudja, mi lesz, egyelőre zavaros ez az egész. Tony és Khabib évek óta képtelen egymás ellen a ketrecbe lépni, hol Tony volt sérült, hol Khabib nem tudta hozni a súlyt, ezek szerint itt az újabb felvonás...Ferguson tehát kiesett, de a hype megmaradt, sőt, ezzel érzésem szerint még hatalmasabbra duzzadt. Most szombaton nem alszunk, mert jön a UFC 223: Max Holloway vs. Khabib Nurmagomedov!


Szólj hozzá