Félnehézsúlyú reménységünk, Hocz Csaba hó végén bunyózik!

Félnehézsúlyú reménységünk, Hocz Csaba hó végén bunyózik!


Igazi mérföldkő előtt áll Hocz Csaba (8-2). A magyar kiválóság szeptember 26-án bunyózik egy UFC veterán, Viktor Pesta (15-6) ellen.

A bunyót az Oktagon nevű promóció égisze alatt rendezik meg a csehországi Brnoban, a 16. számozott gálán, félnehézsúlyban.

A HMMAF (Magyar MMA Sportági Szövetség) úgy tudja, Pesta most tért vissza egy állkapocs sérülésből, de 100%-os formában lesz ennek ellenére is. Tavaly novemberben kapott ki TKO-val Michal Martínek-től, előtte két meccset nyert egyhuzamban.

A 30 éves cseh versenyző elmondhatja magáról, hogy harcolt már Alexander Emelianenkoval is, bár kikapott tőle TKO-val. De állt már vele szemben Derrick Lewis, Marcin Tybura, Aleksei Oleinik is, mindegyiküktől vereséget szenvedett, de már az is nagy szó, hogy harcolhatott velük.

Ami pedig Csabát illeti, ő 4 mérkőzéses nyereségszériában van, ráadásul nem is akármilyenben, az összes ellenfelét kivégezte idő előtt, három submissiont és egy TKO-t bemutatva a közönségnek.

Csabát soha, senki sem tudta finiselni, két pontozásos veresége van mindössze, cserébe ő az összes legyőzöttjét finiselte.

A gálán Boráros Gábor (18-7)  is bunyózik majd a spanyol Tato Primera (14-9) ellen. Gábor tavaly harcolt utoljára divíziójában, váltósúlyban, TKO-val állította meg a brazil Mauricio Reis-t.Szurkoljunk nekik szeptember 26-án!

És annak is, hogy a koronavírus ne szóljon közbe.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá