Félig muay thai, félig MMA mérkőzésen tér vissza Mighty Mouse

Félig muay thai, félig MMA mérkőzésen tér vissza Mighty Mouse


Demetrious Jonhson (30-4-1), alias "Mighty Mouse" egy érdekfeszítő mérkőzésen tér vissza a küzdőtérre a ONE Championship-nél. Egy olyanon, amire talán még sosem volt példa.

A mérkőzés első menete muay thai szabályrendszerben zajlik majd, a második MMA-ban, a harmadik szintén muay thai-ban, és ha szükség lesz rá, a negyedik megint MMA lesz.

"DJ" nem egy MMA fighterrel harcol. Az ellenfele egy igazi muay thai legenda lesz, akit Rodtang Jimungnon-nak hívnak. Az "Iron Man" becenevű fighter mindössze 24 éves, thai boksz mérlege pedig valami elképesztő: 319 mérkőzés, 267 győzelem csak 42 vereség és 10 döntetlen. Jelenleg ő a ONE Championship légsúlyú muay thai bajnoka, a The Nation elismert ranglistája szerint pedig a világ súlycsoporttól független legjobb muay thai-osa. Az őstehetség a japán kick-box sztárral, Tenshin Nasukawa-val is összemérte már erejét egy lélegzetelállító kick-box mérkőzésen, amit a pontozóbírók döntetlenre hoztak ki 5 menet után (az extra menetet Tenshin nyerte, de sokak szerint az első 5 felvonást a thaiföldi hozta).

Lényeg a lényeg, ez az ember egy ÁLLAT!A menetek egységesen 3 percesek lesznek.

A biztonságos taktika az lenne, ha Johnson az első menetben védekezésre állna be, de a UFC egykori légsúlyú és P4P királyának esze ágában sincs meghunyászkodni. Oda fog állni Jimungnon elég trade-elni. Demetrious egyáltalán nem stresszel, épp ellenkezőleg, úgy fogalmazott, öreg ő már ehhez, és azért versenyez még mindig, hogy "jól érezze magát".

A furcsa összecsapásra december 5-én kerül majd sor. Véleményünk szerint vagy az első menetben lesz vége a meccsnek KO-val (Rodtang  győzelmére fogadnánk), vagy a másodikban submission-nel, természetesen Johnson karjai által.

Szerinted mi lesz?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá