Fedor vs Rampage
MMA

Fedor vs Rampage


Vasárnap hajnalban végre egymásnak feszül a két veterán, Fedor Emelianenko és Quinton “Rampage” Jackson a Bellator és a RIZIN közös rendezvényén. Régebben mindketten a PRIDE égisze alatt küzdöttek, de valahogy soha nem kerültek szembe egymással.A mérkőzés nehézsúlyban zajlik majd, mindkét versenyző az átlagnál nagyobb súllyal mérlegelt, de Rampage ezúttal jóval nehezebb a szokottnál, majdnem százhúsz kiló, ami a nehézsúly felső határa.

Bár Fedort a menedzserektől kezdve a Bellator-ig mindenki nyugdíjba küldené már, ő még most sincs meggyőződve róla, hogy ez lenne a helyes lépés. Jelenleg még három meccs szerepel a szerződésén, de saját elmondása szerint, majd meglátja, hogy érzi magát. Az orosz legenda most 43 éves és az elmúlt években elszenvedett két első menetes kiütést is.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá