Fábián Melinda visszatér a Karate Combat-ba

Fábián Melinda visszatér a Karate Combat-ba


A UFC-t és a the Ultimate Fighter bunyóreality-t is megjárt Fábián Melinda szűk két év kihagyás után bevállalt még egy bunyót a Karate Combatban.

"A Predátor" becenévre hallgató kenpo karatemester 2021. január 8-án mutatkozott be először a full-kontakt karate ligában, és mérkőzését magabiztosan megnyerte a mi legnagyobb örömünkre. Itt nézheted vissza az első mérkőzését:Melinda ezúttal egy brazil shorin-ryu karatéssal, Erica Santos-szal harcol december 17-én a harmatsúlyú divízióban, mégpedig a Karate Combat 37: Raymond Daniels vs. Rafael Aghayev gálán, ahol a promóció történelmének eddigi legjobb mérkőzését is láthatjuk majd.

Santosnak is csak egy bunyója volt még, ami egy vereség, szóval biztosak lehetünk benne, hogy nem adja magát majd egykönnyen, de bízunk abban, hogy Melinda simán megveri őt.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá