Ezt nem hiszed el: Eddie Hall két embert intézett el egyszerre MMA-ban
MMA

Ezt nem hiszed el: Eddie Hall két embert intézett el egyszerre MMA-ban


Minden idők egyik legdurvább MMA jelenete zajlott le Angliában pénteken.

Eddie Hall bemutatkozott MMA szabályrendszerben, méghozzá nem egy, hanem egyszerre két ember ellen. A World's Strongest Man 2017 bajnoka a Neffati testvérek ellen bunyózott a World Freak Fight League-ben, de még ketten sem bírtak el vele.

Sajnos csak egy rövid klipet láttuk a három menetesre sikeredett mérkőzésből, de állítólag a két srác ezen az ízig-vérig igazi MMA mérkőzésen elején még óvatoskodott, és mindenáron megpróbálta elkerülni Hallt, de aztán nekirontottak, mint azt az alábbi videón látjuk.

Hall simán felkapta a földről azt a srácot, aki épp a földre akarta vinni, majd egy pankrációból vett mozdulattal (powerbomb) nekivágta a másiknak. Amikor a srác felkelt, Eddie (van bokszmúltja) egy tökéletes technikával kivitelezett jobb horoggal brutálisan kiütötte.

A másik srác elkezdte ölelgetni Hallt, de a mérkőzésvezető azonnal leállította a meccset a bődületesen nagy KO-t követően. Nem hiszed? Akkor nézd meg a saját szemeddel. 


View this post on Instagram 

A post shared by totaldamage (@totaldamagehu)


Jöhet Jon Jones?

UPDATE: előkerült egy hosszabb felvétel a bunyóról


Ebből kiderült, hogy a mérkőzést nem állították le, miután Eddie kiütötte az egyik srácot. A mérkőzés folytatódott egy az egy ellen, de hamar véget ért, Hall a másik srácot is szétkapta pillanatok alatt.A két srác egyébként összesen nem volt súlyban akkora, mint ő, fejenként 65 kilósak, Eddie pedig 166 kilóval mérlegelt. Azért azt se felejtsük el, hogy a súly nem minden, például a mi 70 kilós Kunkli Tivadarunk is legyőzte a felsőbbrendű technikai tudásával Bob Sappet, pedig ott 100 kiló volt a különbség kettejük között, és Tivadar egyedül volt.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá