Ezeket ordibálta oda Rondának az edzője a Nunes-meccs alatt
MMA

Ezeket ordibálta oda Rondának az edzője a Nunes-meccs alatt


Pánik a sarokban.


Amanda Nunes 48 másodperc alatt kiütötte Ronda Rouseyt a UFC 207 főmeccsén, és a mérkőzés csak akkor lehet még tragikusabb, ha meghallgatjuk hozzá a Rousey-edző Edmond Tarverdyan utasításait, melyeket abban a kevesebb mint egy percben a ketrecben vergődő tanítványa felé ordibált.

Tarverdyan be volt mikrofonozva, így minden rezdülés megvan a sarkot felemésztő pánikból:

Ronda rousey coach edmond with audio


P R I M E T I M E (@adamtownsendmma) által közzétett videó,

Mozogj el! Ronda, mozogj el! Türelem. Válaszd meg a pillanatot! (kb. 10 másodperc szünet) Fejmozgás! Fejmozgás! Fejmozgás! Fejmozgás! Fejmozgás! Fejmozgás! Fejmozgás! Igen, mozogj! Ez az! Fejmozgás! Fent a kéz! Fent a kéz! Kapd el! Klincs! Fejmozgás! Jó dzseb. Mozogj, mozogj! Mozogj, kérlek! Mozogj, mozogj! Klincs! Klincs! Klincs! Kliiiiincs! Klincs! Klincs! (Herb Dean leinti a meccset) Ne! Ne! Neeee! Neeee Ronda! Neeee! (a győztes Nunes odasétál, és csendre inti) Mozogj… basszameg!

A meccs gyakorlatilag már az első Nunes-pofonnál eldőlt, szóval minden olyan gyorsan történt, hogy Tarverdyannak aligha lehetett volna ideje értelmes munkát végeznie – de ez valószínűleg akkor se sikerült volna neki, ha tovább tart az összecsapás, hiszen ő a szakma legnagyobb kóklere.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá