Ezek hangzottak el Conor McGregor és Dustin Poirier sajtókonferenciáján
MMA

Ezek hangzottak el Conor McGregor és Dustin Poirier sajtókonferenciáján


Conor tiszteletteljesen beszélt Poirier-ről, ez a sajtókonferencia nem is hasonlított a régiekhez, amelyeken Conor porrá alázta az ellenfeleit. Inkább a Donald Cerrone elleni Túl a Barátságon-szerűen zajlott a mostani beszélgetés, nem volt benne trash talk. Mindezt úgy, hogy régen, amikor először bunyóztak egymással, egy kanál vízben meg tudták volna fojtani a másikat.

Az ír ezúttal olyanokat mondott Dustinra, hogy bár kemény, tűzijátékkal teli bunyót vívnak majd vasárnap hajnalban, rettentően tiszteli őt, mint embert, és mint harcost is. Az első szóváltás során Poirier nagyvonalúan felajánlotta, hogy ad Conornak egy üveggel a saját márkájú csípős szószából (Poirier's | Louisiana Style Hot Sauce), "The Notorious" pedig cserébe egy üveg Proper Twelve-lel kínálja majd meg őt.

Dustin megköszönte ellenfelének, hogy súlyos összegekkel támogatta jótékonysági alapítványát, a The Good Fight Foundation-t, és emelte kalapját a gesztus előtt.

Conor elmondta, hallotta, hogy Dustin csapata kritizálta a kardióját, de szerinte ez egy mítosz,amit az első Nate Diaz elleni bunyója keltett életre, amikor pehelysúlyú harcosból rövid idő alatt váltósúlyúvá kellett válnia; ez pedig meglátszott volna bárkinek a teljesítményén.

Egyébként is, nagyon sok munkát beletett a felkészülésébe (egész 2020-ban edzett, csak versenyezni nem versenyzett, miután legyőzte Cowboy-t januárban), szóval most nem lesz gondban a későbbi menetekben sem:
"Nagyon frusztráló volt a Cowboy elleni 40 másodperces győzelem. Több időt akartam eltölteni az Octagonban. Persze mint mondtam, képes vagyok arra, hogy korán befejezzem Dustin-t, és valószínűleg ezt is teszem majd, de igazából egy jó, hosszú mérkőzésben bízom." – mondta Conor.Az ír mellett ült Michael Chandler is, aki szintén rá fen a fogát, tehát mondhatjuk, hogy Conor két tűz közé került, de az amerikai is szuperlatívuszokban beszélt róla, nem volt semmiféle feszkó.

McGregor azt mondta, 2020-ban, még a pandémia kirobbanás előtt nem érezte, hogy lennének kihívói könnyűsúlyban, azonban most, hogy négyen voltak a sajtókonferencián, teljesen más érzések kerekedtek felül rajta. Örült Max Holloway újjászületésének is, élvezi, hogy ennyi kihívója van.

McGregort a Khabibbal való "kapcsolatáról" is kérdezték, hiszen egy hotelben vannak jelenleg, Conor erre azt mondta, a feszkó már két éve volt, de:
"Annyi mondok, hogy amíg úgy állnak a dolgok, hogy megint harcolunk, nem lesz probléma kettőnk között. Ha viszont továbbra is futkorászik előlem, akkor már nem vagyok ebben annyira biztos."

Látszott Conoron, hogy epekedik a visszavágóért, azonban előtte nyilván le kell győznie Dustin-t.

Conort látszólag teljes mértékben visszakapta az MMA világa, mert azt mondta, úgy érzi, csak most kezd belejönni ebbe az egészbe, még akkor is, ha mindenki már most arról beszélt, hogy mindent elért a sportban, amit el lehet érni. Azt mondta, ismét két bajnoki övet szeretne a derekán tartani egyszerre.

Végül, a fészoffok:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá