Ez volt minden idők egyik legjobb első menete a UFC-ben
MMA

Ez volt minden idők egyik legjobb első menete a UFC-ben


Még a sokat meccset látott Joe Rogan sem hitt a szemének, amikor a UFC 255 első mérkőzését közvetítette.

Ezen két újonc, a veretlen Louis Cosce és a hongkongi (!) Sasha Palatnikov csapott össze, Sasha két hét felkészülési idővel vállalta el a bemutatkozását, ami óriási tökösségre vall.

Kissé furcsa ezt a meccset ültetőnek hívni, mert valami egészen őrületesre sikeredett, legalábbis az első menet.

Cosce ugyanis kis híján TKO-zta a hongkongit, aki viszont elkezdte a tűpontos jab-jeit, amikkel megingatta az amerikait. Joe Rogan hangján lehetett hallani, hogy el sem hiszi, hogyan láthat ennyire jó első menetet a gála legelső mérkőzésén. Palatnikov valami hatalmas comeback-et mutatott be, de ő is nagyon keményeket kapott be eközben. Elképesztően jó menet volt, az év egyik legjobbja.

A másodikban egy kis pihenőt kaptak a srácok, amikor Cosce egy picit mélyen ütötte meg Palatnikov-ot. Kissé lelassultak az események, de a vége előtt 1 perccel ismét nagyon keményen ütötték-vágták egymást.

A harmadikban ismét volt egy mély ütés (rúgás, pontosabban) az amerikaitól, Palatnikov pedig a nem sokkal később azzal bosszulta meg mindezt, hogy TKO-zta az amerikait, elvéve tőle a veretlenségét. Wow.

Láthattunk pár új látványelemet is, például egy számlálót, ami jelzi, mennyi idő telt el a mély ütés után, és így jelezték, hogy melyik menet jön:Erre a linkre kattintsatok majd vasárnapdél körül, ide szokták ugyanis feltölteni a UFC-s meccseket.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá