Ez a rúgás engem zombivá változtatott (videó)
MMA

Ez a rúgás engem zombivá változtatott (videó)


De főképp azt, aki elszenvedte.


Van az úgy, hogy egy csapás olyan különlegesen sikerül, hogy nem egyszerűen kiüti az ellenfelet, hanem valami mást, többet művel vele. Mondjuk egy pillanatra élőhalottá változtatja. Ez történt a Combat Challenge North East 7 nevű gálán is, ahol James Grieves egy még teljesen normális Paddy Webber felé indította el a forduló rúgását, de amikor befejezte az akciót, már egy zombit látott maga előtt a ketrecben. Ha nincs türelmed a teljes meccshez, akkor tekerj 4:40-hez:Webberbe a pár másodperces zombilét után szerencsére visszatért az élet, csak épp az eszmélet nem, de legalább rendes férfiemberhez méltón vágódott el, és nem kezdett nyáladzva agyakra lesni. Azért nem sok híja volt.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá