Érkezik az Alexander Volkanovski vs. Yair Rodriguez bajnoki címmérkőzés!
MMA

Érkezik az Alexander Volkanovski vs. Yair Rodriguez bajnoki címmérkőzés!


A két pehelysúlyú ász a UFC 290-en csap össze.

Hétfőn, magyar idő szerint nem sokkal éjfél előtt jelentette be a Fox Sports Australia, hogy Alexander Volkanovski Yair Rodriguezzel mérkőzik meg legközelebb.

A címegyesítő mérkőzésre (mindjárt rátérünk, mit jelent ez) minden bizonnyal a UFC 290-en kerül sor, amit július 8-án rendeznek a T-Mobile Arénában, és egész biztos, hogy ez lesz az est fő mérkőzése is egyben.

Azért címegyesítő meccs ez, mert Alexander Volkanovski legutóbb nagyot kockáztatva feljebb ment egy súlycsoportot, hogy egyszerre két divízió (pehely- és könnyűsúly) bajnoki övét tarthassa a derekán.

Időközben, hogy Alex ne tartsa fel a súlycsoportot, ideiglenes pehelysúlyú címmérkőzést rendeztek a két bajnoki kihívó, Yair Rodriguez és Josh Emmett, amit az előbbi fighter nyert meg, méghozzá óriási fölénnyel és magabiztossággal. Volkanovski kikapott Islam Makhachevtől a könnyűsúlyú bajnoki mérkőzésen, de "az igazi" pehelysúlyú bajnok még mindig ő.

Parázs kis bunyó lesz ez, az biztos, de szinte mondanunk sem kell, hogy Volkanovski toronymagas esélyese a találkozónak, Jon Jones mögött még mindig ő a legjobb bunyós súlycsoporttól függetlenül is, sokak szerint neki kellett volna odaadni a győzelmet a Makhachev elleni meccsen.

Ez azt is jelenti egyben, hogy elesünk a Makhachev vs. Volkanovski 2-től, legalábbis egyelőre...


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá