Engedélyezett lesz a KO Floyd Mayweather és Logan Paul bokszmeccsén!

Engedélyezett lesz a KO Floyd Mayweather és Logan Paul bokszmeccsén!


Teljesen átírja mindazt, amit eddig a bemutató mérkőzések szabályait a most vasárnapi (magyar idő szerint inkább hétfő hajnali) Floyd Mayweather vs. Logan Paul összecsapás most megjelent szabályzata.

Ugyan nem profimeccs, hanem bemutató mérkőzés lesz, hiszen nagyon nagy a súly- és tapasztalatbeli különbség kettejük között, de az ESPN információi szerint a feleknek megengedik, hogy kiüssék a másikat. Pontozóbírók nem lesznek, szóval csak kiütéssel lehet majd nyerni.

A fura szabályzat már-már megdöbbentő, hiszen ezeken az exhibition fight-okon nemhogy a kiütés szokott tilos lenni, de a komolyabb találatok is. Magyarán nem szabad komolyan megütni a másikat – ezt láttuk többek közt Mike Tyson és Roy Jones Jr. meccsén is.

Mondanunk sem kell, hogy ez olaj a már amúgy is nagy lángokkal lobogó tűzre!A meccsen 8 menet lesz, mindegyik 3 perces, és a Showtime fizetős rendszerén keresztül lehet majd nézni, de majd mi adunk hozzá ingyenes linket, amint elérhető lesz.

Címlapkép: PhotoCred: The Spun / Bad Left Hook


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá