Engedd közel a barátaidat, de Jose Aldo kémeit még közelebb
MMA

Engedd közel a barátaidat, de Jose Aldo kémeit még közelebb


Így mosolyog az, akinek bejött a tuti.Az UFC 200-n Jose Aldo egy igen jó meccs keretében kipontozta Frankie Edgart, amivel elnyerte a szervezet ideiglenes pehelysúlyú bajnoki címét. Aldo nagyon jó formát mutatott a meccsen és sokat beszélt róla, hogy a Conor McGregor elleni vereség igazi gondolatébresztő volt a számára, újra nagyon motiváltnak érzi magát. Edgart nagyon domináns teljesítménnyel verte, azonban úgy fest, ezt nem csak a jó felkészülésnek és a helyes meccstaktikának, motiváltságának köszönheti.

Talán feltűnt, hogy Aldo nem használta nagyon a rúgásait a meccs során, pedig ezek már a védjegyének számítanak. A „Sebhelyesarcú” nem volt rest és maga válaszolta meg a nagy talányt, ami elég.
Ha rúgtam volna, azonnal levisz a földre. Kémeink voltak a csapatban, olyan emberek, akik a közelében – Frankie Edgar – edzettek egész héten és folyamatosan jelentettek nekünk. Ezért nem rúghattam és kellett többet használnom a bal kezemet, mert különben a földön találom magam.

A szerdai interjún, amikor a fentieket közölte, biztos, ami biztos alapon elhangzott a kérdés, hogy valóban voltak-e kémei? És a válasz ugyanez volt.
Természetesen voltak – kémek. Különben miért ne rúgtam volna? Ez már ösztönös nekem. Mindig vannak kémeink, elküldünk valakit, hogy bejusson a másik öltözőjébe és informáljon minket. Ezáltal tudjuk, hogy mire készülnek.

Elsőre nem értettem, hogyan működhet ez. Ok, hogy Brazíliában megjelenik egy arc, elkezd edzeni a csapattal, aztán beveszik, hogy segítsen az aktuálisan felkészülőnek és már be is épült. De egy brazil arc felbukkanása Frankie Edgar, az USA keleti parti edzőtáborában kissé gyanús volna nem?

Szerencsére Jose nem maradt adós a válasszal, erre a kérdésre sem.
Hála Istennek ez mindig bejön. Mindig van egy brazil a másik csapatban. Ahogy elkezdem a felkészülést megnézem, kik vannak az ellenfelem sarkában, ha van ott egy brazil, megkeressük és megkérjük, hogy segítsen.

Milyen pofonegyszerű nem?

Az UFC a mérkőzések előtt a két fél csapatát egymástól elszeparáltan helyezi el a szállásul szolgáló hotelban. Aldonak azonban így is sikerül megfigyelőket csempésznie az Edgar körül őgyelgők közé.

Ha esetleg valaki megharagudna Aldora a kémkedés miatt, ne tegye. Fogalmam sincs, mennyire általános a fenti gyakorlat az MMA berkeiben, de korábban Conor McGregor is úgy nyilatkozott, hogy vannak beépített emberei Aldo táborában. Hiába, a profi sport sokkal közelebb áll a háborúhoz, ahol – majdnem – minden megengedett, mint azokhoz a magasztos eszmékhez, amiket próbálnak széles körben terjeszteni.

Aldo következő ellenfele erősen valószínű, hogy pont korábbi legyőzője, Conor McGregor lesz, egy címegyesítő meccsen. Meglátjuk, kinek a kémei jelentenek majd nagyobb segítséget, bár Conor ügynökeinek fel kell pörögniük, hiszen kenyéradójuk azzal a Nate Diazzal csap össze Aldo előtt, aki legutóbb elé komolyan elintézte.

szerző: td_Emree

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá