Eltörte ellenfele karját Combat Jiu-Jitsu-ban az ex-UFC bunyós (18+)
bJJ

Eltörte ellenfele karját Combat Jiu-Jitsu-ban az ex-UFC bunyós (18+)


Pearl Gonzalez karrierje elég érdekesen alakult. 6-1-es profi mérleg után szerződött a UFC-hez, ahol azonban két mérkőzést elveszített egyhuzamban. Ez nem tetszett a fejeseknek, így kirúgták, így a 33 éves amerikai az Invicta FC-hez került, a legnagyobb csak női MMA bunyósokat foglalkoztató promócióhoz.

Itt 4-1-es profi mérleget bunyózott össze eddig, most azonban tett egy kis kitérőt, ami brutálisabbra sikeredett bármelyik MMA meccsénél.

Egy ún. Combat Jiu-Jitsu versenyen vett részt, ahol nem csak a grappling kap szerepet, lehet például nyitott tenyérrel arcon ütni az ellenfelet, amint az a földre került. Tehát keményebb, mint a sima BJJ.

Gonzalez ellenfele Lilian Borja volt, aki pechére nem kopogott, pedig egy karfeszbe ÉS egy háromszög fojtásba is belenézett. Ennek a karja látta kárát:

Uram-

Atyám!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá