Eltört Cub Swanson keze, jövőre harcolhat leghamarabb
MMA

Eltört Cub Swanson keze, jövőre harcolhat leghamarabb


Cub Swanson sorban négy vereség után végre újra a győztesek között tudhatja magát, mivel legyőzte a veretlen Kron Gracie-t a hétvégi UFC-gálán. A jó szériába viszont csak később kezdhet bele, mert az orvosi jelentések arról szólnak, hogy eltörte a kezét a mérkőzésen.

A pehelysúlyú veterán nagy árat fizetett tehát a győzelemért, de hát ilyen ez a szakma.

2020-nál előbb biztosan nem mérkőzhet, de még az is lehet, hogy edzeni sem tud majd pár hónapig, amíg sérült bal keze meggyógyul. A Twitteren írta meg a rossz hírt rajongóinak.James Vick-et is eltiltották határozatlan időre, szerencsére Joanna Jedrzejczyk megúszta az 5 menetes háborúját Michelle Waterson-nal súlyosabb sérülés nélkül, így remélhetőleg hamarosan visszatérhet Weili Zhang ellen, ha a UFC is ezt a párosítást akarja.

Reméljük, igen.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá