Elszabadult a „Káosz”: Colby Covington kihívta GSP-t!
MMA

Elszabadult a „Káosz”: Colby Covington kihívta GSP-t!


A váltósúly frissen megkoronázott ideiglenes bajnoka ezúttal sem fogta vissza magát.

A UFC 225-ön a „Káosz” megérdemelten nyert Rafael dos Anjos ellen, a gálát követő sajtótájékoztatón pedig mindenkihez volt pár kedves szava: Tyron Woodley-tól kezdve, GSP-n át, egészen a Philadelphia Eagles amerikaifutball csapatáig.

Kezdésképp Colby ismét elmondta, hogy első dolga lesz elvinni az övet a Fehér Házba és letenni Trump asztalára, hiszen ugyanaz a cél vezéreli őket: az elnök újra naggyá teszi Amerikát, Covington pedig a váltósúlyú divízióval tervezi ugyanezt.

A hatmeccses győzelmi szériában lévő harcos novemberben szeretne visszatérni, mégpedig New Yorkban, a Madison Square Gardenben. Állítása szerint rengeteget fejlődött muay thaiban, és RDA ellen közel sem használta minden fegyverét:
„Én vagyok a legsokoldalúbb harcos a világon. Bárkit meg tudok verni állóharcban. A sebességem miatt megállíthatatlan vagyok, senki nem tudja tartani velem a lépést.”

Az egyik újságíró kérdésére miszerint, „Érdekelné-e egy GSP ellen bunyó?” a következő választ adta:
„Igen, nagyon szívesen harcolnék GSP-vel, azzal a szirup-szopogató kanadaival. Eltemetném.”

Bár erre a párosításra nincs túl nagy esély, de Colby is – mint mindenki – a GSP elleni harcban látja a nagy pénz lehetőségét, ami nem is csoda, hiszen a kanadai két súlycsoport bajnoka volt. Azonban lassan már nincs olyan – magasabban jegyzett – könnyű-, váltó-, vagy középsúlyú harcos, aki ne hívta volna ki valamilyen módon a legendát.

A Woodley-val való címegyesítés kapcsán, a „Káosz” leszögezte, hogy a birtokában lévő öv az igazi, a „Kiválasztott” öve pedig kamu, valamint, hogy jól ismeri a bajnokot, hiszen együtt készülnek az American Top Teamben. Természetesen a meccs végeredményét is megjósolta: három meneten belül befejezi Woodley-t, akinek „nincs állóképessége és kiszámítható”.

A Philadelphia Eagles csapatának tagjai is kezdhetnek rettegni, ugyanis elutasították Trump meghívását, ezért pedig Colby bosszút áll:
„Ha meglátom valamelyiküket az utcán, megpofozom.”

A Jon „Bones” Jones-szal való afférját viszont nem kívánta kommentálni…

Lehetséges, hogy ő még „a világ legsokoldalúbb harcosának” is túl nagy falat lenne?


Szólj hozzá