Első menetes submission-nel győzött Növényi Norbi a Bellator 247-en!!!

Első menetes submission-nel győzött Növényi Norbi a Bellator 247-en!!!


Növényi "Magic" Norbi a Bellator 247-en hozta le élete 6. profi MMA mérkőzését, és örömmel jelentjük, hogy egyben élete 6. győzelmét.

Norbinak nem volt könnyű dolga Milánóban francia ellenfelével szemben, már csak azért sem, mert iszonyatosan nagy volt a nyomás, hiszen előmeccset vívott a promócióban – ezt az achievement-et eddig csak egy magyarnak, nevezetesen Borics Ádámnak sikerült elérnie rajta kívül.

A középsúlyú magyar tehetségnek ez volt a harmadik első menetes submission győzelme, gyönyörűen csinálta!!!

💪 @MagicNorbi with his 3️⃣rd first round submission! The #Bellator247 main event is up next LIVE on 🇺🇸 @CBSSportsNet and 🇬🇧 @SkySports Mix.

Közzétette: Bellator MMA – 2020. október 1., csütörtök


A CBS Sports Network Twitterén "mesterinek" nevezték ezt a submission-t a veretlenségét megőrző Norbitól, nézzük meg egy másik kameraállásból is!Norbi azt írta a Facebookján, hogy "nem elégedett a teljesítményével", mert "elvétett egy hülye hibát", belenézett egy hatalmas balosba valljuk be, ez még a legnagyobbakkal is megesik), ami az arcán landolt, de szerencsére össze tudta magát szedni időben, így nem lett belőle nagyobb baj.

Megígérte, hogy visszatér, és jobb lesz, mint korábban.

Óriási gratula neki, hadd szóljon a taps!!!

Update: a 20 éves bunyós célja a bajnoki öv megszerzése, és bár tudja, nincs hova sietnie, szeretné, ha meg tudná dönteni Jon Jones rekordját, aki 23 évesen lett bajnok a UFC-nél.

Update 2 : itt a teljes mérkőzés:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá