Elon Musk a helyszínről fogja nézni a hétvégi gálát, nem engednek be nézőket
MMA

Elon Musk a helyszínről fogja nézni a hétvégi gálát, nem engednek be nézőket


Most hétvégén sem maradunk UFC-gála nélkül, jön a UFC Fight Night: Hermansson vs. Pyfer, ami egy különleges rendezvény lesz abból a szempontból, hogy a világ egyik leghíresebb embere, a Tesla CEO-ja, Elon Musk élőben fogja nézni a helyszínről, a UFC Apexből.

Ez egy jóval kisebb létesítmény, mint például a T-Mobile Arena, ahol a nagyobb nevekkel ellátott gálákat szokták szervezni – még kovid idején volt népszerű a helyszín, de mind a mai napig rendeznek gálákat ott.

Nem engednek be nézőket a gálára Elon Musk és más celebek látogatása miatt


Úgy tudjuk, ez lesz az első alkalom, hogy Musk ott lesz egy UFC-gálán, eddig egyszer sem mutatták a nézőket pásztázó és celebek után kutató kamerák. Az Apexben most is családias lesz a légkör, hiszen se nézőket, se médiásokat nem engednek be Musk jelenléte miatt.

Mivel a Super Bowl-t is hétvégén rendezik, Dana White azt mondta, Muskon kívül lesznek még celebek bőven.

Nemrég Elon és Mark Zuckerberg jelezte, hogy szeretnének egy MMA mérkőzésen összecsapni egymással, és Dana ebbe bele is ment volna – még egy Zuckerberg vs. Musk pólót is legyártatott, valamint azt nyilatkozta, ez lenne az egész világ legnézettebb küzdősport mérkőzése. De ebből nem lett semmi és valószínűleg nem is lesz már.

Két éve Zuckerberg is kiment megnézni élőben egy gálát a feleségével, aki már nem annyira élvezte a bunyókat, mint ő. :DDDTámogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá