Elmarad a teljes EuroFC 02 gála, így Borics Ádám és Perjés Dóra mérkőzése is

Elmarad a teljes EuroFC 02 gála, így Borics Ádám és Perjés Dóra mérkőzése is


Ez tömény szopás.


November óta hájpoljuk itt a EuroFC-t, mely az európai MMA vezető szervezetének kiáltotta ki magát tavalyi indulásakor. Az első gálájuk pofás is lett, azt követően pedig valóban profi szervezést és kommunikációt láthattunk.

Ez volt az alapja annak, hogy Borics Ádám öt mérkőzésre szóló szerződést kötött a szervezettel, bemutatkozó mérkőzése pedig már a küszöbön állt. Ádám Németországban, Pozsonyban edzőtáborozott, jelenleg is Floridában az ex-Blackzilians Combat Club falai között készül. Ádám mellett pár hete Perjés Dóra is aláírt egy mérkőzése, vagyis a két magyar tehetség február 11-én Prágában vívta volna fontos mérkőzését. Emiatt jelentős számú magyar szurkoló készült a cseh fővárosba, sokan már a szállást is lefoglalták, hogy a helyszínen szurkolhassanak honfitársaiknak.

Ma délután azonban a EuroFC egy hivatalos közleményt juttatott el először a menedzsereknek/küzdősportolóknak, majd pedig a weblapjukon is lehozták a hírt: a 2017-re eddig tervezett prágai és koppenhágai rendezvényeket lemondják, 2018-ra összpontosítanak. Indoklásként annyit írtak, hogy a jegyeladások a prágai gálára várakozáson aluli számokat hoztak, ami miatt nagy kockázatot jelent számukra a folytatás. Emellett Jarno Kukila, a szervezet vezetője lemond tisztségéről, és ezentúl operatív feladatokat lát el.

Roppant meglepő, hogy az eddig impozáns fejlődést mutató szervezet a jegyeladásokra épített, egyben sok kérdést vet az a bejelentés, valamint a szervezet kötelezettsége a hoppon maradt küzdősportolók irányába.

Borics Ádámmal beszéltem telefonon, érhetően roppant csalódott. Nagyon sokan kísérték volna Ádámot mérkőzésére, a hétvégi, élő kapcsolásunkban hallhattátok, hogy nagyszerű formában és nagy önbizalommal várta a Sergio Giglio elleni mérkőzést. Ettől függetlenül a kapcsolati tőke, amit most Floridában, Pozsonyban és Németországban szerzett Ádám, nagyon értékes, de nyilván átérezhető a harcos csalódottsága egy várva-várt ütközet elmaradása miatt.

Remélhetőleg hamar sikerül találni alternatív folytatási módot mindkét küzdősportoló számára, hogy egyrészt felkészülésük ne vesszen kárba, másrészt a szakmai út, amit építenek, megfelelő folytatást nyerjen.

Figyelem!

Mindenki, aki a EuroFC 02 prágai rendezvényre szállást vásárolt/foglalt már, az minél hamarabb vegye fel a kapcsolatot a szállásadóval! A EuroFc tájékoztatása szerint az online vásárolt gála jegyek értéke automatikusan visszautalásra kerül a vásárlóknak, a nyomtatott jegyek pedig visszaválthatók azok vásárlási helyszínén.

td axl


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá