Elmarad a Khamzat Chimaev vs Leon Edwards meccs?
MMA

Elmarad a Khamzat Chimaev vs Leon Edwards meccs?


Khamzat Chimaev és Leon Edwards váltósúlyú bunyóját annyira epekedve várjuk, hogy azt nehéz szavakba önteni. Tegnap jött a hír, hogy a UFC egyszemélyes hypevonata, "Borz" állítólag pozitív COVID-19 tesztet produkált, és sok helyen megírták, hogy valószínűleg el lesz kaszálva a december 19-ére kitűzött találkozó.

Khamzat csapata pár órája viszont azt nyilatkozta, hogy a bunyósuk jól van, és meg lesz tartva a bunyó, ami a gála főmeccse is egyben.

Ugyan nem cáfolták meg a koronavírusos hírt, de még ha igaz is, hogy Chimaev elkapta a betegséget, december 19-ig még bőven van ideje kipihenni, bár a felkészülésbe azért belerondíthat egy ilyen, ugyanis még a legenyhébb tünetekkel is 2 hétig szünetetlteni kell a testmozgást (ezt nem mi mondjuk, hanem a sportorvosok!).

Csihuhu


És hogy miért mondjuk Khamzatra, hogy hypevonat? Nos, a svéd-csecsen bunyós még csak idén mutatkozott be a UFC-ben, ehhez képest már három bunyót láthattunk tőle – kettőt két hét leforgása alatt, amire nem volt még példa a modern UFC (értsd: mióta nem rendeznek több fordulós tornákat) történelmében.

Mindhárom meccsét megnyerte, az egyiket submission-nel, a másodikat TKO-val, a harmadikat KO-val, úgy, hogy összesen 2, azaz kettő találatot kapott. Ez még nem minden: ezek közül két mérkőzés ment középsúlyban, egy pedig váltóban.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá