Elmarad a Frankie Edgar vs. Pedro Munhoz meccs
MMA

Elmarad a Frankie Edgar vs. Pedro Munhoz meccsEgy időre búcsút mondhatunk a július 15-re tervezett  Frankie Edgar vs. Pedro Munhoz harmatsúlyú mérkőzésnek, az utóbbi fighter ugyanis COVID-19 betegséggel küszködik.


Az ESPN riportere, Ariel Helwani azt írta, a UFC megpróbálja helyettesíteni Pedro-t, hogy Edgar bunyózhasson 15-én, de kötve hisszük, hogy olyan jó lesz a csere, amilyen Jorge Masvidal volt Gilbert Burns helyett.


Munhoz állítólag jól érzi magát fizikailag, remélhetőleg hamarosan újra egészséges lesz.


Frankie Edgar brutál jó formában várta őt, erről árulkodik ez a kép is :

"A Válasz" azért ennyire szálkás, mert ez lesz az első meccse harmatsúlyban. Az egykori könnyűsúlyú UFC bajnok jelenleg két mérkőzéses vereségszérián lovagol az egyre közelgő visszavonulás felé, de addig nem megy nyugdíjba, amíg ki nem adott magából mindent.


Sajnos az égiek nem kedveznek neki, mert már januárra ki volt tűzve a bemutatkozása az új súlycsoportban Cory Sandhagen ellen, de Edgar engedett a csábításnak, a szívét követte az esze helyett, és bevállalta a Koreai Zombi elleni pehelysúlyú meccset, amit el is veszített első menetes TKO-val.


Munhoz legutóbb kikapott, azonban előtte meghökkentő módon kiütötte Cody Garbrandt-et.

Még nem tudni, a UFC talál-e ellenfelet Edgar-nak ebben a nehéz időszakban.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá