Elképesztő: Greg Hardy decemberben megint bunyózik
MMA

Elképesztő: Greg Hardy decemberben megint bunyózik


Új becenevet kell, hogy kapjon. Cowboy 2.0. Nagyon durva, mennyi meccset vállal az egykori NFL-sztár. Marcin Tybura lesz az ellenfele.

Marcin Tybura lesz az ellenfele Greg Hardy-nak, aki messze a legaktívabb bunyós a UFC-ben. Míg a nagy nevek közül a legtöbben egyszer-kétszer mérkőznek egy évben, az egykori NFL-sztárnak 2019-ben 5, azaz öt bunyója volt.

Cowboynak – aki arról híres, hogy elképesztő mennyiséget bunyózik és a nagy számok törvénye alapján több rekordot is tart a UFC-ben –, ehhez képest "csak" 4 meccse volt tavaly.

Még Hardy ellenlábasai is kénytelenek megemelni kalapjukat ennek a teljesítménynek és elkötelezettségnek láttán. Mérlege 7-2 (1 NC), tehát még azt sem lehet mondani, hogy bukdácsol: meccsei nagy részét megnyeri TKO-val, eddig egyedül Alexander Volkovnak, a 6. top kiemelt nehézsúlyúnak sikerült legyőznie őt pontozással. És még nincs két éve a UFC-nél.

Szóval Hardy a december 19-i Edwards vs. Chimaev gálán csap majd össze Tyburával, aki korábban legyőzte már Andrei Arlovski-t, Stefan Struve-t, és legutóbb Ben Rothwell-t is kipontozta.

Bitang jó meccs lesz!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá