Elindult a totaldamage.hu

Elindult a totaldamage.hu


Ez azt is jelenti, hogy a totaldamage.blog.hu-nak vége.Újabb lépést tettünk előre, rövid tesztüzem után ma hivatalosan is elindult a totaldamage.hu.

Egy ideje terveztük már az új oldal nyitását, és úgy gondoltuk, hogy a UFC Sport TV-re érkezése klassz apropó lesz nekünk a költözésre és a ráncfelvarrásra. Úgyhogy ez itt a TD történetének negyedik mérföldköve: 2010-ben, még szintén totaldamage.hu-ként indultunk, 2013. februárjában költöztünk a totaldamage.blog.hu-ra, 2015. nyarán lőttük fel a TDMG-t, most pedig ismét szintet léptünk. Jól éreztük magunkat a blog.hu-n, de az igazi azért mégiscsak egy saját oldal.

Az új totaldamage.hu-t igyekszünk átláthatóan és felhasználóbarátan tartani. Azért nézzük át gyorsan, mi micsoda!

Kezdjük a legnagyobb ablakkal: a Kiemelt hírek közt sokkoló módon az éppen aktuális, nagyobb horderejű sztorikat futtatjuk majd. Mozduljunk a fönti sávra: a Hírek fülön megint csak aligha meglepő módon a küzdősport-híreket fogjuk nyomatni – lefelé görgetve ugyancsak ezek teszik ki a kezdőlap javát. Az Események fülön a közelgő küzdősport-rendezvényeket fogjuk listázni, vonatkozó alapinfókkal. A Social fülre a bunyós közösségi média legjavát fogjuk összegereblyézni nektek, szórakoztatásiból – egyelőre még csak magunkkal van tele, de ez hamarosan megváltozik. A Store fül pedig a TDMG Store-ra dob át, ahol technikai és utcai küzdősport-cuccok között válogathattok. A jobb oldali sávban az eseménynaptár kivonatolt verzióját találjátok, ott van a legfrissebb kommenteket mutató felület, és a posztok kategória-szűrője is. Itt, oldalt tudtok feliratkozni a hírlevelünkre, csakúgy, mint az oldal legalján. És itt, alul vannak a totaldamage-et illető alapinfók is. Ezzel a pakkal indulunk hát, de a jövőben folyamatosan bővíteni és fejleszteni fogjuk az oldalt.

Ami a totaldamage.blog.hu-t illeti: (most már) régi otthonunk nem vész el. Archívumként továbbra is itt marad, nyugodtan lehet böngészni, de frissíteni már nem fogjuk.

Elsiratni pedig nem ér: örüljetek ti is, és öleljétek kebletekre az új totaldamage.hu-t!

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá