Elindult a TDMG Projects!

Elindult a TDMG Projects!


Mint azt bizonyára már mindenki tudja, a legendás Mike Tyson felhagyott az ökölvívást és a testedzést teljesen nélkülöző életvitelével, és újra edzésbe lendült, hogy remek formában térhessen vissza a ringbe jótékonysági mérkőzéseken.

Iron Mike május 11-én mondta bele a kamerába, hogy "I'm back", azaz, hogy "visszatértem", és ezzel a pulzusszámunkat úgy megtolta, mint egy kemény edzés a tatamin.

Ennek örömére terveztünk egy irtó menő TDMG pólót Tyson-nal a középpontban, hogy együtt ünnepelhessük a legenda visszatérését. Ezzel útnak indult a zsír új TDMG Projects, amelyben alacsony darabszámos, hirtelen feltűnő és gyorsan elfogyó termékek tűnnek majd fel időszakosan, ergó viszonylag sietni kell majd a megvételükkel.A "#MIKETYSON - I'M BACK TEE" szűkített fazonú, 100% pamut pólók gyártása június 22-én kezdődik, az első darabok előreláthatólag július 6-tól érkeznek ki hozzátok előrendelés esetén.

Az előrendelés határideje június 21-én jár le.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá