Eldőlt, melyik ruhamárka váltja a Reebok-ot a UFC-nél
MMA

Eldőlt, melyik ruhamárka váltja a Reebok-ot a UFC-nél


Korábban jeleztük nektek, hogy a UFC és a Reebok virágzó kapcsolata az év végén véget ér. Rengeteg kiritika érte a ruhamárkát, sokan unalmasnak találták a külalakját, ráadásul a bunyósoknak is rosszat tett, mert kénytelenek voltak megválni a jól bevált szponzorjaiktól, és elvállalni egy szerződést, amit Dana White és társai eléjük nyújtottak.

A UFC úgy döntött, nem hosszabbítja meg, de továbbra sem lesz szabad a vásár. Eddig három nagy márka volt partiban, ami a Reebok után jönne (Nike, Under Armour, Venum), és a cikkünk alatti kommentekből az jött le, hogy a legtöbben annak örülnétek, ha a Venum lenne a nyerő.

Ma derült ki, hogy a Venum köt szerződést a UFC-vel, szóval örülhetünk.

A harcosoknak is lesz okuk az örömre, mert a mostaninál már csak jobb szerződést kaphatnak, rosszabbat nem nagyon. Egyébként 2021. áprilisától lesz rajtuk Venum cucc, de a Reebok is marad még egy ideig, de csak lábbeliket gyárt majd a UFC-nek.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá