Eldőlt: 2 ember lesz ott Mike Perry sarkában

Eldőlt: 2 ember lesz ott Mike Perry sarkában


Most hétvégén tér vissza a ketrecbe a UFC megosztó figurája, Mike Perry.

Az ex-ökölvívónak nagyon furcsa dolgai vannak, egyszer úgy táncol a ringben, mintha egy csirke lenne, máskor kitalálja, hogy az edzői nélkül bunyózik, és csak a bartánőjét viszi magával az Octagonba.

2020 egyik leggengszterebb lépését november 21-én megismétli – korábban úgy volt, pénzért cserébe bárki megfizetheti magának az élményt, hogy a gyakran vereséget szenvedő (profi mérleg: 14-6) Platinumot segítse a menetek közti szünetekben, de miután egy pornósztár is jelentkezett, a fighter barátnője féltékenységi rohamában elrontotta az egészet, beleértve a mi örömünket.

A legújabb hírek szerint az a korábbi feltételezés sem igaz, hogy Darren Till lesz a háta mögött, mert a csaján kívül nem egy idegen, hanem az egyik haverja lesz vele.

A gála főmeccsén egy bajnoki címmérkőzést rendeznek, a "legkisebb" bajnok, Deiveson Figueiredo védhet címet Alex Perez ellen.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá