Elbocsátotta a UFC Gilbert Melendez-t
MMA

Elbocsátotta a UFC Gilbert Melendez-t


Gilbert Melendez akkora lejtőre került, ahonnan talán már senki sem lenne képes visszamászni a csúcsra. Az egykoron 21-2-es profi mérlegű Strikeforce bajnok 5 mérkőzést veszített el egyhuzamban, ami még gombócból is sok.

"El Nino" a TRT (tesztoszteron-pótló terápia) betiltása óta (2014 eleje) hanyatlik, ekkor kezdett bele a vereségszériájába. A 2015-ben pozitív mintát adó (exogén tesztoszteron metabolitok) bunyós legutóbb Arnold Allen-től kapott ki.

Jogos lenne most feltételezni, hogy egy másik promóciónál folytatja, mint a sok hozzá hasonló kiégett vagy kiöregedett UFC-bunyós, de azt már korábban is leszögezte, hogy szeretné idejét az edzősködére fordítani ezentúl. Ennek ellenére úgy érzi, nem is teljesített olyan rosszul:

“Elég magas szinten versenyeztem a többiekkel. Volt egy csomó jó pillanatom a bunyókon. Nem arról van szó, hogy állandóan kiütöttek. Igazság szerint soha egyszer sem ütöttek ki a karrierem során, és mindössze egyszer tudtak szubolni."

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá