Eladó a

Eladó a "The Ultimate Fighter-ház" - 5 millió dollárért!


Megtetszett a TUF-ház? Most megveheted!

A „The Ultimate Fighter” reality-sorozat 13 éve indult el, és idén már a 27. évadnál tart. A következő évad az utolsó lehet, mivel a szervezet az ESPN-nel kötött szerződést, amely 2019-től lép életbe, így még Dana White sem tudta garantálni a folytatást.
„Még nem tudjuk (hogy folytatódik-e). A következő évad még a FOX-on lesz, talán az lesz az utolsó… 13 éve megy a sorozat, elképesztő!”

Tegnap egy meglepő tény erősítette meg a UFC elnökének szavait, a TUF ház ugyanis felkerült az egyik amerikai ingatlanértékesítési-oldalra, potom 5 millió dollárért. (1,4 milliárd forint)

A kéglit a következő szöveggel hirdetik:
„Egykoron a legendás kaszinó tulajdonos családjának otthona volt, majd Hollywood-i legendák rezidenciájaként szolgált, jelenleg pedig egy profi harcosokat bemutató, hetente sugárzott reality show helyszíne. A luxus ingatlan 9 hálószobával, 12 fürdőszobával, moziteremmel, 8 férőhelyes garázzsal, valamint egy 2 hálószobás vendégházzal rendelkezik. Medence, jakuzzi, vízesés a kertben. Ez a 10000 négyzetméteres álomotthon tökéletes szórakozási lehetőséget nyújt.”

A műsorban olyan nevek mutatkoztak be, mint Michael Bisping, Rashad Evans, vagy Forrest Griffin. A jelenlegi bajnokok közül T.J. Dillashaw, valamint Rose Namajunas is itt robbant be. A ház pedig rengeteg konfliktusnak, poénnak, érzelmes beszélgetésnek és beszólogatásnak volt a színhelye.

Ha szeretnétek beköltözni az ikonikus villába (vagy csak megcsodálnátok a képeket) itt érdeklődhettek/nézelődhettek:Az ár minden bizonnyal alkuképes!


Szólj hozzá