Egyhangú pontozással győzött le egy újabb bokszzsákot Roy Jones Jr. (videó)

Egyhangú pontozással győzött le egy újabb bokszzsákot Roy Jones Jr. (videó)


A korábbi pound-for-pound világelső a mérkőzés előtt azt nyilatkozta, hogy "talán ez lesz a legutolsó."Szombat éjjel ismét ringbe lépett a kilencvenes évek legnagyobb ökölvívója, Roy Jones Jr. Hook kapitány szülővárosában, a floridai Pensacolában húzott újra kesztyűt, ellenfele most is egy bokszzsák volt: a negyven éves (Jones Jr.-nál még így is hét évvel fiatalabb) Rodney Moore 2002 óta nem nyert meccset. Ez persze most sem sikerült neki, a korábbi p4p első ökölvívó egyhangú pontozással, 100-90-re múlta felül egy tízmenetes mérkőzésen.

A Fightnews.com szűkszavú beszámolója szerint a bunyó jobbára lassú és tök sima volt, RJJ végig rá jellemzően, leengedett kezekkel csalogatta ellenfelét, aki viszont nagyon defenzíven öklözött. Dráma nem volt. Aki érez rá ingerenciát, az a majdnem teljes meccset megnézheti alább, egy szurkoló a telefonjával rögzítette a ring mellől. A felvétel néha nagyon rémes minőségű, máskor teljesen folyamatos a kép. Őszinte leszek: én nem néztem végig, de remélem, nem fogja elrontani a napját annak, aki belevág. Szóval:A meccs előtt Jones Jr. azt nyilatkozta, hogy "talán ez lesz a legutolsó." Az biztos, hogy Roy képzetlen és nyeretlen emberek ellen még mindig könnyedén arat sikereket, de amikor olyan ellenféllel akad össze, akinek a nevét az anyukáján kívül más is ismeri, annak már nincs jó vége. Tavaly decemberben a korábbi WBO cirkálósúlyú világbajnok Enzo Maccarinelli brutálisan kiütötte. Az amerikai-orosz kettős ügynök idén márciusban tért vissza a biztonsági játékhoz, amikor a UR Fight nevű cirkuszi küzdősport-gálán a második menetben TKO-zta az amúgy MMA-s, profi bokszban azon a meccsen debütáló Vyron Phillipst.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá