Egy valóságshow-szereplőé a hét egyik legdurvább KO-ja (videó)
MMA

Egy valóságshow-szereplőé a hét egyik legdurvább KO-ja (videó)


Megszakítjuk adásunkat a hétvégi Canelo-Golovkin illetve UFC Fight Night 119 kavalkádban, és mutatunk egy KO-t, amit meg KELL néznetek!

Igen erős a hétvégi felhozatal küzdősportból: hajnalban megkaptuk a régóta várt GGG-Canelo bokszmeccset, és végre Luke Rockholdot is láthattuk több UFC-s társával egyetemben a UFN 116-on. Még pénteken volt egy meccs, ahol egy bizonyos Aaron Chalmers nevű brit valóságshow sztár vívott indulatmeccset ellenfelével, Alex Thompson-nal, aki a mérlegelésen a farkasszemnézésnél meglökte őt:Chalmers revansot vett a nem túl szép gesztusért, 30 másodpercre sem volt szüksége ahhoz, hogy kiüsse a pojácát egy gyönyörű és egyben brutális kombóval a BAMMA 31-en (British Association of Mixed Martial Arts). Nézzétek, érdemes, és szólok előre, hogy párszor vissza fogjátok tekerni – mert én is ezt tettem:Ez volt a váltósúlyú Chalmers második profi MMA meccse, az elsőt submission-nel nyerte majdnem napra pontosan 4 kerek hónapja. Ha lesz harmadik meccse, ott nehéz lesz felülmúlni ezeket a performanszokat.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá