Egy újabb Gracie MMA-közelben: Royce fia, Khonry győzelemmel kezdett (videó)
MMA

Egy újabb Gracie MMA-közelben: Royce fia, Khonry győzelemmel kezdett (videó)


José Aldohoz hasonló módon, Khonry is nagyon szeret futballozni, de a vére mégis az MMA felé húzta.

Khonry három hete, picit titokban debütált az Attitude MMA Fights szervezeten belül, ahol nagyon szeretett volna feladással nyerni, de ellenfele Ben Clark elvette tőle ezt a lehetőséget. Az összecsapás végigment pontozással nyert Gracie. A 20 éves srác ezt nyilatkozta debütálásáról:
”Utólag visszatekintve, nagyon hálás vagyok amiért végigment a meccs. Jó tapasztalat volt, Ben végig jól védekezett a leviteli kísérleteim ellen. Ben kemény srác, szóval volt egy sétagalopp. Mindent úgy csináltam ahogy Apa tanította és mutatta, aki ott volt végig a sarokban.”

Szinte minden Gracievel szemben, Khonry egyetlen jiu-jitsu torán sem vett részt ezidáig, ezért tartotta fontosnak az amatőr szintű debütálást.
”Nézzétek, mehettem volna egyből profik ellen, de tapasztalat nélkül semmi értelmét nem láttuk. Szeretném a létra össze fokát bejárni, tanulni mielőtt profinak állok. Majd tíz évig fociztam, a jitsu csak hobbi volt, szóval egész három évvel ezelőttig nem gondolkodtam MMA pályafutáson. Akkor lekattant bennem egy kis kapcsoló és úgy éreztem, ez kell nekem. Attól a pillanattól kezdve kizárólag erre fokuszáltam. Apa utolsó meccsére Ken Shamrock ellen már együtt készültünk, nagyon jól ment a dolog és boldog vagyok, hogy ezt csinálhatom.”

Az ifjú Gracie elsődleges célja az, hogy a családja nevét továbbvigye a sportban és a jiu jitsut képviselve tegye ezt. Helio, a nagypapa jiu jitsuját, ahogy Khonry említette.

Khonry mérkőzése itt nézhető meg:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá