Egy UFC bunyós brutálisan összeverte Sergei Kharitonov-ot

Egy UFC bunyós brutálisan összeverte Sergei Kharitonov-ot


Eltört az orosz orra és az állkapcsa is Sergei Kharitonov-nak (32-8), miután egy UFC-fighter, Adam Yandiev (9-1) megtámadta őt egy küzdősport-eseményen, Moszkvában.

Kharitonov a kórházból elárulta, hogy korábban többször is pénzt adott kölcsön Yandiev-nek, egyszer azért, hogy Thaiföldön edzőtáborozhasson, egyszer meg azért, hogy kihúzza őt egy slamasztikából. Legalább 25 ezer dollár tartozásról lehet szó, de Sergei szerint ennél nagyobb összeget adott neki kölcsön.

Sergei szerint a támadója nem puszta ököllel ütötte-verte az arcát, egy boxer is lehetett a kezén, amit állítólag mindig magánál hord. Ezt Adam egyik ismerőse is megerősítette, de a bunyós letagadta.

Yandiev azzal védekezett, hogy nem ez a teljes igazság, hazugnak nevezte Sergeit, és azt ígérte, egy interjúban mindent elmond.

Hát, nem tudjuk, mivel érdemelte ki Kharitonov ezt a brutális verést, de kíváncsian várjuk Adam magyarázatát. Sergei felhívta a figyelmet az Instagram-bejegyzésében, hogy ők professzionális bunyósok, és a harcnak nem az utcán, hanem a ketrecben a helye.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá