Egy riporter összekeverte Dana White-ot Joe Rogan-nel

Egy riporter összekeverte Dana White-ot Joe Rogan-nel


Dana White már egy jó ideje nemcsak a küzdősport és az MMA berkein belül, de az egész világon közismert személyiség.

A UFC vezérigazgatója megjelent már a világ legnépszerűbb podcastjeiben, beszédet mondott Donald Trump mellett 2016-ban, rengeteg virális videóban jelent meg, ami az átlagemberekhez is eljutott.

Az ESPN riportere, Sage Steele tegnap egy interjút készített White-tal a saját műsorához (The Sage Steele Show), és ebből megint egy virális videó lett. A hölgy ugyanis összekeverte Dana White-ot Joe Rogan-nel: 


View this post on Instagram 

A post shared by totaldamage (@totaldamagehu)

Steele azt kérdezi White-tól kissé elcsukló hangon, hogy "Mi Joe Rogan álma?"

White visszakérdez: "hogy mi Joe Rogan álma?"

Sage számára ekkor már késő volt visszakozni, nem tudta letagadni, hogy tényleg azt hitte, Joe Rogan, a UFC szintén világhírű szakkommentátora és egyben a világ egyik leghíresebb embere ül vele szemben.

"Joe Rogan, Dana White. Mi Dana White álma?" – mondta Steele nevetve a felettébb kínos bakin.

Dana a szájához emelte a kávéját meglepettségében, aztán visszakérdezett, hogy jól hallotta-e, hogy a riporter tényleg összetévesztette Joe Rogan-nel.

"Igen, totál összetévesztettelek vele" – ismerte be Sage, és ez után jött a videó legjobb része. Dana fergeteges arckifejezéssel hátrafordult, és azt monda elképedve:
"Hát b*****, tényleg azt hitte, hogy Joe Rogan vagyok!"

Ezt a részt ha nem tekertük vissza 20-szor, akkor egyszer sem, zseniális!

A UFC vezérigazgatója még a klip végén is szakadt a röhögéstől, és nevetve hozzátette, hogy ő sokkal előbb volt kopasz, mint Rogan, valamint, hogy repülőgéppel utazott a helyszínre az interjú kedvéért, aztán erre összekeverik Joe Rogan-nel. :D

Hogy az interjú hogyan folytatódott, azt egyelőre nem tudjuk, de talán nem is lényeges – ugyanis idő kell ahhoz, hogy a látottakat fel tudjuk dolgozni, és kipihenjük az izomlázat a hasunkban.

Az év videója!

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá