Egy millió euróval támogatta Conor McGregor az ír kórházakat

Egy millió euróval támogatta Conor McGregor az ír kórházakat


Conor McGregor súlyos összeggel szállt be a koronavírus elleni harcba. Az egykori dupla súlycsoportos bajnok 1 millió euró, azaz kb. 355 millió forint értékben vásárolt orvosi eszközöket ír kórházaknak , továbbá egy videóban azt kérte az ír főmuftiktól, hogy zárják le Írországot, hogy megakadályozzák a vírus terjedését, terjesztését:"Írország, itt az idő! Zárják le a reptereket és a nem létfontosságú bizniszeket, vezessenek be komolyabb szabályozásokat a közösségi távolságtartásra most! Isten óvjon titeket. Meg tudjuk csinálni!" – tette hozzá ÍRásban.

Conor eljutott odáig, hogy már nem az a nagy szám nála, hogy hét számjegyből álló összeget kap dollárban a meccseiért a UFC-től, hanem az, hogy ennyit adományoz jótékony célokra:

“Ma én magam veszek 1 millió euró értékben vorvosi védőfelszerelést minden Leinster régióban harcoló kórháznak." – írta a Twitteren, és volt pár jó szava az orvosokhoz, nővérekhez is, akik a saját életüket kockáztatva látják el a betegeket a világ minden táján:

“Hogy hol lennénk mi ezek nélkül a bátor nők és férfiak nélkül, azt nem tudom. Isten vigyázzon rájuk."

Írországban 1.125 regisztrált fertőzött van és hatan meghaltak a koronavírus miatt. Az egyetemeket, iskolákat, kocsmákat már bezárták, de a repülőtereket és az üzleteket még nem, ezért kampányolt "A Hírhedt."

Reméljük, sikerrel jár.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá