Egy millió euróval támogatta Conor McGregor az ír kórházakat

Egy millió euróval támogatta Conor McGregor az ír kórházakat


Conor McGregor súlyos összeggel szállt be a koronavírus elleni harcba. Az egykori dupla súlycsoportos bajnok 1 millió euró, azaz kb. 355 millió forint értékben vásárolt orvosi eszközöket ír kórházaknak , továbbá egy videóban azt kérte az ír főmuftiktól, hogy zárják le Írországot, hogy megakadályozzák a vírus terjedését, terjesztését:"Írország, itt az idő! Zárják le a reptereket és a nem létfontosságú bizniszeket, vezessenek be komolyabb szabályozásokat a közösségi távolságtartásra most! Isten óvjon titeket. Meg tudjuk csinálni!" – tette hozzá ÍRásban.

Conor eljutott odáig, hogy már nem az a nagy szám nála, hogy hét számjegyből álló összeget kap dollárban a meccseiért a UFC-től, hanem az, hogy ennyit adományoz jótékony célokra:

“Ma én magam veszek 1 millió euró értékben vorvosi védőfelszerelést minden Leinster régióban harcoló kórháznak." – írta a Twitteren, és volt pár jó szava az orvosokhoz, nővérekhez is, akik a saját életüket kockáztatva látják el a betegeket a világ minden táján:

“Hogy hol lennénk mi ezek nélkül a bátor nők és férfiak nélkül, azt nem tudom. Isten vigyázzon rájuk."

Írországban 1.125 regisztrált fertőzött van és hatan meghaltak a koronavírus miatt. Az egyetemeket, iskolákat, kocsmákat már bezárták, de a repülőtereket és az üzleteket még nem, ezért kampányolt "A Hírhedt."

Reméljük, sikerrel jár.


Szólj hozzá