Egy hölgy egy fura videóban állítja, hogy összeházasodott Nick Diazzal

Egy hölgy egy fura videóban állítja, hogy összeházasodott Nick Diazzal


Nick, haver.Rendkívül fura felvétel látott napvilágot, amin egy fiatal hölgy azt állítja, hogy egy esküvőről jön Las Vegasból, ahol éppen egy bizonyos Nick Diazzal együtt mondták ki a közös igen-t.Chloe Standley a YouTube és Instagram oldalán azt állította, hogy egybekelt Diazzal Vegasban, ahol a testvére is jelen volt. Később pedig az egészet cáfolta mondván, hogy még nem házasodtak össze, csupán lefeküdtek egymással. Ezt követően a poszt gyorsan törlésre is került.

 

A hölgy chlomonster92 név alatt kommentálta az eseményeket és válaszolt is szépen a kép alá hozzászóló emberek kérdéseire. Először megkérdezték tőle, hogy hozzá e ment Nickhez, amire a válasz az volt, hogy „Nem teljesen”. Majd miután megkérdezték tőle, hogy mi történt pontosan, azt válaszolta, hogy lefeküdt Nick Diazal és hogy ő igazából csak egy keresztény, akinek a kereszténységgel járó gondjai vannak, majd leszögezte, hogy Nick az „Ő embere”. Ezt követően megkérdezték tőle, hogy van e bármilyen kép Diaz gyűrűjéről, amire a válasz egész kusza volt: „Haver, ő egy harcos, aki nem visel gyűrűt és gyakorlatilag még nem vagyunk házasok.”

A Diazzal való légyott azonban igazságnak tűnik, legalábbis az alábbi kép alapján mindenképpen.Majd egy későbbi videóban elárulta a nagyérdeműnek, hogy énekes akar lenni és Nicket csak eszközként használta, hogy híres lehessen.Akármi is igaz a sztoriból, egy biztos, a drága hölgynek eléggé hiányos a bútorozása odafent.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá