Egy gálán bunyózik Kozma Dávid és Kertész Máté, bő egy hónap múlva (Frissítve)
MMA

Egy gálán bunyózik Kozma Dávid és Kertész Máté, bő egy hónap múlva (Frissítve)


 

A gálán ott lesz TJ Dillashaw ikertestvére is (ezen a képen legalábbis, balról a második), aki nem más, mint a cseh színekben versenyző Kozma Dávid, aki legutóbb TKO-s győzelmet aratott a szintén szlovákiai magyar Boráros Gábor felett, aki a szétment térde miatt volt kénytelen feladni a mérkőzést.Kozma a váltósúlyú bajnok, aki természetesen a címét teszi kockára. Ellenfele Samuel Krištofič lesz, aki 10-2-es mérleggel érkezik a ketrecbe.

Ez még mindig nem minden: Kertész Máté (6-1) is bunyózik, méghozzá a főkártyán, magyar színekben. Legutóbb pont Kozmától kapott ki pontozással, ezt a vereséget próbálja majd szépíteni Radovan Úškrt ellen, akinek profi mérlege 5-2. A Kertész-Kozma meccs itt:A promóció a régió legnagyobbja, az Oktagon MMA, a helyszín pedig a cseh Ostravar Aréna, ahova összesen 9000 néző fér be.

Ha valakit élőben is érdekel a gála, az itt vehet magának jegyet.

A teljes program:


David Kozma vs. Pirát Krištofič
Miloš Petrášek vs. Jeremy Kimball 2
Radovan Úškrt vs. Máté Kertesz
Robo Pukač va. Tomáš Kužela
Miroslav Brož vs. Milan Ďatelinka
Andrés Raška vs. Václav Mikulášek
Lukáš Pajtina vs. Michal Konrád
Martin Buday vs. Viktor Pavlíček

A gála sajtótájékoztatóján jelentették be azt is, hogy a Szlovákiában született, félelmetesen jó mérlegű Végh "Pumukli" Attila (32-8-2) idén valamikor összeméri erejét egy kemény bunyóssal.

A fekete öves kempós ellenfele az Angliában élő Karlos Vemola lesz, aki szintén elég szép mérleget hozott össze magának 11 év alatt, az övé 24-5. Egy igazi submission specialista, győzelmeinek felét húzta be kopogtatással, de 8 kiütése is van.


Pumukli vs. Vemola


A két fighter már felmérte egymást élőben is, de sajnos nem március 16-án bunyóznak, hanem várhatóan később – ezt egy kevdes olvasónk Denis Fiedler jelezte nekünk a Facebookon, köszönjük!


Szólj hozzá