Edzője szerint Justin Gaethje Khabib ellen fogja elővenni először a legfontosabb fegyverét
MMA

Edzője szerint Justin Gaethje Khabib ellen fogja elővenni először a legfontosabb fegyverét


Trevor Wittman, Justin Gaethje főedzője egy friss interjúban elárulta, hogy "The Highlight" eddig sikeresen el tudta titkolni a legfontosabb fegyverét a nagyérdemű előtt.

Gaethje kétségkívül minden idők legizgalmasabb küzdőstílusú bunyósa. Vagy ő üti ki az ellenfelét, vagy őt ütik ki (de inkább ő szokott nyerni). Folyamatosan előrenyomuló, agresszív bunyóját szinte lehetetlen megállítani/hatástalanítani – ha valaki mégis képes erre, akkor az nem más, mint Khabib Nurmagomedov.

Trevor azt mondja, Gaethje titkos fegyverét még egyszer sem láthattuk.

Mi lehet ez a titkos szupererő?

Az edző azt mondta, Justin birkójáról van szó, amiről a bunyós már korábban is nyilatkozott, váltig állítva, hogy hatástalanítani tudja vele Khabib birkóját.
"Justin egy rendkívül jó birkózó, ráadásul nagyon egyedi stílusa van. Eddig még nem kellett birkóznia, és hát elég nehéz felkészülni arra a küzdőstílusra, amit eddig még soha nem láttál. Persze ennek ellenére tudjuk, hogy ebben Khabib a legjobb, nem fogjuk ellene erőltetni a birkót, amink van, az csak egy kis bónusz." – mondta Wittman.

Videónk is van Gaethje birkózó múltjáról (NCAA Division I All-American volt, ami a csúcs, 4 évesen kezdett el birkózni):Gaethje-t eddig sokan állóharcban akarták megverni, és ez rá is jellemző volt, a földrevitelek elleni védekezése nagyon magas (80% a UFC-ben), ő viszont egyetlen takedown-nal sem próbálkozott meg a promóciónál.

Khabib ismét nyílt lapokkal játszik, azt mondta, ha kell 5x5 percig folyamatosan nyomorgatni fogja Gaethje-t, Justin pedig elismerte, nagy bajban lesz, ha a ketrec szélénél kell harcolnia a könnyűsúlyú bajnokkal:
"Nem fogom engedni, hogy a ketrec mellé tereljen, mert ha ezt megteszi, akkor nekem végem. Ha birkózásra kerül sor, azt megpróbálom a ketrec közepén elintézni. Én a damage-re szoktam rámenni, kemények a csontjaim, és szét fogom rúgni a lábait, aztán meglátjuk, hogyan tovább." – ismerte be Justin.

 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá