Edson Barboza lesz az ellenfele a veretlen Bryce Mitchell-nek
MMA

Edson Barboza lesz az ellenfele a veretlen Bryce Mitchell-nek


Nem sok veretlen prospectje van a UFC-nek, akinek legalább 10 mérkőzése van, de Bryce Mitchell (14-0) egy ilyen fighter.

A 27 éves amerikairól eddig nem nagyon írtunk külön cikket, de most már kiérdemelte a figyelmet, ugyanis ha megveri a következő ellenfelét, Edson Barboza-t, akkor bizony egy óriási lépést tesz a bajnoki cím felé. A fekete öves jiu-jitsus 9 submission-ös győzelmet mutatott már be a közönségnek, bár még senkit sem ütött ki, vagy TKO-zott.

Egy veresége van amatőrből, Brad Katona szubolta az Ultimate Fighter 2018-as évadjában, de ez nem számít bele a profi mérlegébe.

A találkozója irtó nagyot szólhat Edsonnal, a stílusok harca fog kibontakozni a szemeink előtt, hiszen a brazil inkább állóharcban jeleskedik, övé a UFC történelmének egyik legszebb KO-ja is. Érdekes lesz látni, hogy melyikőjük tudja ráerőltetni a másikra a stílusát.

A pehelysúlyú összecsapást március 5-én rendezik meg, a két fighter egyelőre csak szóban egyezett meg. Más bunyót nem jelentettek be erre az időpontra, azt sem tudni, hogy Fight Night, vagy számozott gála lesz.

Egy biztos: mi nagyon jól fogunk szórakozni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá