Eddie Hall folytatná az MMA-t, kihívta Mariusz Pudzianowskit!
MMA

Eddie Hall folytatná az MMA-t, kihívta Mariusz Pudzianowskit!


Eddie Hall, a 2017-es World's Strongest Man bajnoka pár napja azzal tarolta le a netet, hogy megnyert egy kettő az egy elleni MMA fightot – igaz, az ellenfelei sokkal kisebbek voltak, mint ő, ketten egyszerre nem érték el az ő 166 kilogrammos testsúlyát.

A strongmantől visszavonult Eddie belekóstolt az MMA világába, és ízlett neki – ezért úgy döntött, hogy folytatja, ezt a vonalat viszi tovább, és már tudja is, mi lesz a következő lépés, amivel megint óriásit dobbanthat.

Hall nem mással, mint az MMA-veteránnal, Mariusz Pudzianowskival szeretne megmérkőzni legközelebb, aki ötszörös World's Strongest Man rekorder, ötször nyerte meg a legmagasabb presztízsű strongman világbajnokságot, megdöbbentően alacsony testsúllyal (mármint a többiekhez képest).
Hall azt írta az Instagram-fiókján, hogy már jövő héten elkezdi a felkészülést a mérkőzésre.
„Ki készült fel erre? Már tárgyalunk, és őszintén megvallva, kicsit még félek is. Ez normális, Mariusz nagyon erős, ráadásul 15+ év tapasztalata van MMA-ban. De én benne vagyok a buliban! Egy biztos: egy igazi vérfürdőre számítok, és készen is fogok állni rá. Az edzéseket a jövő héten kezdem el!!! Aki a legtöbb pénzt tenné fel, kérem, jelentkezzen! Sok szeretet, The Beast."

A lengyel "Pudzian" 2009-ben kezdte meg MMA-pályafutását, és ez idő alatt összesen 27 profi MMA bunyója volt. Egyáltalán nem volt ügyetlen, sőt! Mérkőzései nagy részét megnyerte (17 győzelem, 9 vereség) 12-szer fejezett be meccset kiütéssel, zöld öves kyokushin karatéban.

Mariusz 47 éves, 11 évvel idősebb, mint Eddie, azonban zongorázni lehet a különbséget tapasztalatban kettejük között. A KSW kiválósága 2023. júniusában bunyózott legutóbb, akkor kikapott Artur Szpilkától egy második menetes TKO-val.Mivel a legtöbb promócióban nem lehet 120 kilónál nagyobb testsúllyal versenyezni, lehet, hogy a KSW hajlandó lenne leszervezni a bunyót a két ex-strongman között. De hogy erre valóban sor kerítenek-e, és mikor, azt jelenleg még nem tudni.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá