Eddie Alvarez az éj leple alatt újra bunyózott a ONE-nál, brutális adok-kapok csatát vívott
MMA

Eddie Alvarez az éj leple alatt újra bunyózott a ONE-nál, brutális adok-kapok csatát vívott


Eddie Alvarez, miután az április 7-i mérkőzésén diszkvalifikálták fül mögé irányuló támadások miatt Iuri Lapicus ellen, nagy meglepetésünkre (nem olvastunk hírt erről sehol sem, úgyhogy elnézést, hogy nem tájékoztattunk) újra bunyózott a ONE Championship-nél.

A UFC egykori versenyzője egy 14-3 mérlegű, 3 mérkőzéses nyerő szériában lévő dél-koreai ellen harcolt, akit Rae Yoon Ok-nak hívnak.

A fighterek akkora csetepatét rendeztek, hogy öröm volt nézni. Alvarez húzta a rövidebbet, le is csücsült a földre az első menetben, csodával határos módon nem lett ott nyomban finiselve, túlélt egy nagyon durva ground-and-pound-ot, szanaszét lett verve az arca.

A végén a UFC-ben a "legerőszakosabbnak" kikiáltott fighter pontozással kapott ki, annak ellenére is, hogy az utolsó menetben magasan ő volt a jobb. A meccs highlightjai itt:Most már biztosan kimondhatjuk, hogy nem sikerült túl jól Alvareznek a váltás, mert 5 meccset vívott eddig a ONE-nál, ezek közül csak egyet tudott megnyerni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá