Dustin Poirier az év egyik legjobb mérkőzésén szubolta Michael Chandler-t
MMA

Dustin Poirier az év egyik legjobb mérkőzésén szubolta Michael Chandler-t


A Dustin Poirier vs. Michael Chandler bunyó beváltotta a hozzá fűzött ígéreteket, és még túl is teljesített rajtuk.

Az első menet egy instant klasszikus lett, felejthetetlen adok-kapok alakult ki benne, hatalmas visszatéréseket mutatott be mindkét fighter. Óriási jobbos találat Chandlertől, a ketrec falának szorítja Poirier-t és megsorozza. Dustin védekezik, majd visszatámad!

Őrületes mérkőzés! Szavakkal le se lehet írni, ami történik, ezt látni és átélni kell. Chandler pillanatai következnek, többször keményen eltalálja a Gyémántot, majd a földre birkózza. Dustin óriási ütéseket nyelt be, kész csoda, hogy nem ment le.

Chandler felemeli Poiriert és a földnek csapja. Hatalmas adok-kapok alakul ki! Poirier leüti Chandlert!!!

AZ ÉV MECCSE! AZ ÉVTIZED MENETE!Dustin nagyon keményen megsorozza Michaelt a ketrec falánál, aki alig áll a lábán. A menet végét jelző gong menti meg Chandlert, aki leül a földre, meg sem tudja várni, amíg alá teszik a sámlit. Minden idők egyik legjobb menete volt ez, az egészen biztos, érdemes volt érte felkelni hajnalok hajnalán.A második menetben Chandler a földre viszi Poiriert, ahol egy karháromszög fojtást véd ki úgy, hogy telehányja (elnézést, de nem találunk erre szebb kifejezést hirtelen) Poirier arcát vérrel. Michael tovább folytatja a submission kísérleteket, hátulról próbálja lefojtani Dustint.

Chandler folymatosan vérzik, elég súlyosan, de nyeri a menetet, full kontrollban van. Poirier egyik csuklóját lefogja, így szabadon tudja ütlegetlni a fejét. Dustin bekap egyet-kettőt tarkóra, ezt kifogásolja is a mérkőzésvezetőnek. A menet végigmegy.

Utolsó, harmadik menet. Chandler fáradtan küzd – nem csodáljuk –, de arra azért van ereje, hogy felemelje Dustint és a földhöz vágja. A földön Poirier most először kerül domináns pozícióba, Michael háta mögé.

A fekete öves BJJ mester tud is mit kezdeni a helyzettel, lefojtja Chandler-t, akinek kopognia kell. ÓRIÁSI győzelem ez megint Poirier-nek, aki kiüthetetlennek bizonyult ma ismét.


Meccs utáni interjúk


Miután a két fighter barátságos búcsút vett egymástól, megkezdődtek a post-fight interjúk.

Poirier elmondja, a bírónak azért is szólt, mert Chandler a szájába nyúlva akarta felfeszíteni az arcát, a lassításban mutatják is, hogy tényleg így volt.

Hozzátette, kis híján finiselte őt Chandler a ketrec falánál, nem látta az ütéseit, és ha jött volna egy egyenes, akkor  biztos, hogy a földön végzi. Mglepte őt Chandler kitartása és keménysége:
"Miután megingattam, megingattam ismét, és még ezek után is állt a lábán. Nem hittem, hogy ennyire kitartó."

Chandler nem nyilatkozik, számára ez egy nagyon súlyos vereség.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá