Dúl a kommentháború Conor McGregor és a sztáredző között
MMA

Dúl a kommentháború Conor McGregor és a sztáredző között


A Tristar Gym híres edzője, Firas Zahabi egy kérdezz bármit jellegű műsorban azt merészelte mondani, hogy Conor McGregort simábban megverné most Max Holloway, mint azt Nate Diaz tette, ez pedig nagyon felbőszítette az "ír gorillát".


Conor ugyanis pontozással legyőzte Max-et, ennek immár lassan szűk 6 éve.

Nézzük először Firas kommentjét, majd Conor reagálását:

"Holloway óriásit fejlődött azóta. Szerintem Holloway lebokszolná őt, és kardióban is felülmúlná. Azt tenné nagyjából, amit Nate, csak még többet. Conor ért el sikereket Nate ellen, például a lábrúgásokkal, de Holloway ellen ez nem működne.


Max-nek ugyanolyan álla van, mint Nate-nek, és ugyanannyit is támad. Sokkal atletikusabb is, többet rúg, térdel, könyököl, az álla pedig fenomenális. Szóval szerintem hosszú meccs lenne, ráadásul ma már mindenki tudja, hogyan kell megverni Conort." – hangzott el az edzőtől.McGregor erre meglehetősen felpaprikázott állapotban reagált, mondván, hogy firaz (direkt kisbetűvel) egy félénk srác, aki túl gyáva ahhoz, hogy ő bunyózzon. És persze megmondta neki, hogy fogja be a pofáját.


A Mcgregor-Holloway meccs óta a hawaii srácnak áll jobban a szénája, 13 meccset nyert egyhuzamban, és tényleg szinte minden mérkőzésen felülmúlta magát, közben kétszer is agyonverte Jose Aldót. Conor azóta 7-2-es mérleget bunyózott össze MMA-ban, bár ő többet vállalt Max-nél, hiszen felment két súlycsoportot is, az egyikben pedig megszerezte az övet.


Szólj hozzá