Dobj el mindent: a 68 éves George Foreman kihívta a 65 éves Steven Seagalt egy 10 menetes meccsre
MMA

Dobj el mindent: a 68 éves George Foreman kihívta a 65 éves Steven Seagalt egy 10 menetes meccsre


Napi WTF rovatunk következik.

George Foreman nem viccel. A 68 éves korábbi kétszeres nehézsúlyú bokszvilágbajnok – tudjátok, az ember, aki 48 évesen még bajnoki címet tudott védeni – kihívta a 65. életévét taposó Steven Seagal-t egy tíz menetes, nyílt szabályrendszerű bunyóra Las Vegas-ban.

Nem hiszed? pedig így van, ez nem Photoshop:


“Steven Seagal, kihívlak egy egy az egy elleni bunyóra, én majd bokszolok, te pedig csinálhatsz akármit”

– dübörgött a Tweet, de mivel sokan beszóltak, hogy mi lenne, ha Seagal egy KARDDAL az oldalán jelenne meg Vegasban, Foreman később pontosított. Leírta, hogy természetesen fegyverek nélküli közelharcra gondolt, amit élőben közvetítenének, és fizetnének érte az emberek, hogy megnézhessék.

Steven Seagal 7. danos mester aikido-ban, de állítólag fekete öves még judóban, karatéban és kendo-ban is. Fogalmunk sincs, miért pont őt, miért pont most szemelte ki Foreman, de az egész ötletnek lehet némi köze a Mayweather-McGregor "Money Fight"-hoz.

Seagal még nem reagált a kihívásra, de lehet, hogy nem is fog. Ennek ellenére már beindult a mémgyár, mutatjuk is a legjobb alkotásokat:

És végül, de nem utolsósorban, a személyes kedvencem:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá