DJ: elegem van abból, hogy folyton meg kell védenem magam
MMA

DJ: elegem van abból, hogy folyton meg kell védenem magam


Szerinte a UFC promózza szarul őket, ezért nézetlenek a meccsei.A UFC légsúlyú bajnoka, "Mighty Mouse" talán a legjobb MMA-s a világon, ehhez képest már megint túl kevesen voltak kíváncsiak rá a UFC on Fox 24-en, ahol ráadásul nem szimplán a bajnoki öv sorsa volt a tét, hanem Anderson Silva tíz címvédéses rekordja is. Mint utólag kiderült, a gála iszonyatosan gyengén produkált, ez volt a legkevésbé nézett adás, mióta a Fox csatorna és a UFC házasságot kötött egymással.


Johnson (26-2, 1 döntetlen) folyamatosan kapja az ívet, hogy mindig gyenge ellenfeleket kap (most sem az első kiemeltet, hanem a harmadikat állították elé), meg hogy unalmas a bunyója, de a bajnok már belefáradt abba, hogy folyamatosan magyarázkodnia kell.

“Ha nem tetszik az, amit szombat este csináltam, ha nem tetszik, hogy egy fehér öves jitsus, aki még soha életében nem versenyzett tatamin, megadásra kényszerít egy fekete övest, azzal nem tudok mit kezdeni. Elegem van abból, hogy folyton meg kell védenem magamat.” – hangzott el tőle a The MMA Hour-ban.Johnson úgy gondolja, hogy a UFC nem promóza őt eléggé, és ezért ennyire népszerűtlen. Fogta magát, és fölment a Twitch-re (ez egy videojátékokat streamelő portál, és mivel Mighty Mouse megrögzött gémer, elég sok követője van itt), miután hazaért a gáláról, és megkérdezte követőitől, hogy láttak-e bármilyen reklámot az adás során. Kiderült, hogy egy kivétellel – ami a UFC.com hivatalos YouTube-csatornáján vett észre valaki – egyetlen reklámspot sem ment le a tévében.


Tovább rontja a helyzetet – ezt egyébként már én is le akartam írni korábban –, hogy a UFC on Fox 24 nevetségesen kevés felvezetést kapott, főleg a UFC számozott gáláihoz képest, ahol ugye van például Embedded felszopószéria is.

“Először a UFC 210-en láttam a címvédésemet népszerűsítő reklámot, az utolsót pedig a meccs előtt egy héttel. A városunkban például senki sem tudta, hogy bunyózni fogok, mert egyszerűen nem értesültek róla a reklámokból. De mindegy, elhessegettem ezeket a rossz gondolatokat, már nem gondolok ezekre."Szerintetek miért nem nézik elegen DJ-t?Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá