Diego Sanchez: Féltem az életem, a UFC ki akar nyírni!
MMA

Diego Sanchez: Féltem az életem, a UFC ki akar nyírni!


Sok harcosnak vált már szét az újra a UFC-vel, általában békésen, de olykor viharosan, viszont ami most következik ilyen még nem volt! A címben szereplő idézetet, ne átvitt értelemben vegyétek, hanem így ahogy írtuk! A nemrég kirúgott egykori The Ultimate Fighter győztes legenda, Diego Sanchez ugyanis teljesen komolyan gondolja, hogy megfogja ölni a szervezet amiért kitálalt róluk a médiának.

Mint ahogy azt megírtuk, Sanchez a Cowboy Cerrone elleni meccse előtt került kirúgásra, mivel edzőjével Joshua Fabia-val ki akarták kérni az összes orvosi leletét, mivel az utolsó meccse lett volna és féltek, hogy utána már nem kapnák meg. A UFC ezt úgy értelmezte, hogy nem egészséges Diego így nem meccselhet, de mivel lejárt a szerződése akkor ennyi volt neki a cégnél.

Wow! Gondolhatjuk, hogy nem lehet túl ép az elméje, ha ilyeneket gondol és Sanchez szerint pont ezt akarja majd kihasználni a szervezet is.

„Elmondom az őszintét nektek srácok, baromira féltem a kibaszott életem. Félek a UFC-től, ami egy milliárd dolláros cég és a fejemet akarják. Valami történni fog velem a következő két évben. Talán autóbalesetem lesz, talán eljátsszák, hogy túladagoltam magam valami szarral. Nem tudom, de az biztos, hogy nem lesz véletlen.” Nyilatkozta Sanchez, a UFC-s Anthony Smith és RJ Clifford műsorában, akik eléggé ledöbbentek Diego agymenésén.

Ezzel nincsenek egyedül, ugyanis az egész MMA világ felhördült rajta, mindenki az egészségéért aggódik, nem tudják eldönteni, hogy miért mondott ilyen badarságokat. Talán nem véletlenül sérelmezte Dana White és Paul Felder is, hogy Joshua Fabia baromira rossz hatással van rá.

A UFC még nem válaszolt erre az összeesküvés-elméletre, de talán jobb is, ha nem fog, így is elég dicstelenül ér véget egy legenda 16 éves karrierje a szervezetnél. Hát kár érte…

„Nightmare” egyébként azóta már egy videóüzenetet is címzett a UFC fejének, miszerint Dana nem mer vele találkozni és egyszer legyen végre férfi nézzen szembe vele.

Sanchez egyelőre szabadúszó és remélem nem is fogja leigazolni egyik szervezet sem, neki már nem tenne jót, ha továbbra is küzdene, így is elég labilisnak tűnik, de ez csak az én személyes véleményem.

Szomorú az egész történet, reméljük nem esik semmi bántódása Diego Sanchez-nek, mert nem a UFC veszélyes rá, hanem úgy tűnik, hogy saját maga és a „guruja”.

 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá